Ми у Facebook
16.03.2020, 14:44

Жінка у Рівному поцупила каблучку вартістю в 70 тисяч гривень

Продавчиня ювелірного магазину по вулиці Соборна, розповіла поліції, що невідома жінка відкрито викрала каблучку, вартістю 70 тисяч гривень.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група, а на пошуки зловмисниці орієнтували всі екіпажі патрульної поліції.

Поліцейським 21-річна працівниця торгового закладу повідомила, що жінка захотіла приміряти каблучку із білого золота та діамантом 5 каратів, вартість якої становила 162 тисячі гривень, а зі знижкою – 68 тисяч. Скориставшись відсутністю охоронця в приміщенні, який відлучився на кілька хвилин, відвідувачка кинулася до дверей та миттю перебігла дорогу. Продавчиня почала наздоганати крадійку, однак не змогла перейти дорогу через потік машин.



Як з’ясували поліцейські, зловмисниця кілька разів навідувалась і в сусідній ювелірний магазин, приміряла вироби.




Пізніше поліцейським стало відомо, що вона перебуває в одному із супермаркетів і її нібито переслідують невідомі особи.

На виклик вирушив екіпаж патрульної поліції. За орієнтуванням, інспектори у заявниці впізнали зловмисницю із «ювелірки». Аби не налякати її, разом сіли до авто та почали спілкуватися. В ході розмови, жінка зізналась, що це вона викрала каблучку.



Слідчо-оперативна група золотий виріб вилучила. Також встановили, що крадійкою виявилася 33-річна жителька селища Клевань, яка раніше в поле зору правоохоронців не потрапляла.

Також відомо, що у неї є четверо дітей, які нині проживають із батьком.



За фактом відкритого заволодіння чужим майном слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України. Встановлюються усі обставини події, а також мотиви скоєного злочину.

За повідомленням з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Нагадаємо, підозрюваний у дачних крадіжках попався "на гарячому". На Рівненщині зіткнулася підвода і мікроавтобус





На правах реклами