Ми у Facebook
18.03.2020, 11:25

ВІДЕО: на Рівненщині палав будинок, є постраждалі

На Сарненщині під час пожежі матір з сином отримали термічні опіки.
17 березня о 19:57 на спецлінію «101» надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку за адресою: село Рудня-Карпилівська Сарненського району.
До місця виклику було направлено вогнеборців 8-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Сарни та вогнеборців місцевої пожежної команди смт Клесів.

По прибуттю за вказаною адресою рятувальники встановили, що вогнем повністю охоплено дах та перекриття по усій площі цегляного житлового будинку. Усе свідчило про пізнє виявлення пожежі.



На гасіння рятувальники подали вогнегасні речовини. О 20:55 пожежу вдалося локалізувати, а о 21:57 повністю ліквідувати. Внаслідок пожежі вогнем знищено дах та перекриття по всій площі будинку розміром 9х13 м. та речі домашнього вжитку. Врятовано поруч розташовану дерев’яну господарчу будівлю розміром 5х6м.

Власниця будинку 1955 року народження пенсіонерка, доставлена в приймальне відділення Сарненської ЦРЛ з діагнозом: гіпертонічний криз та 10 % опіків тіла ІІ ступеню, опіки дихальних шляхів.

Син власниці будинку 1995 року народження інвалід І-А групи, доставлений в приймальне відділення Сарненської ЦРЛ з діагнозом: термічний опік обличчя, вушних раковин шиї, тильної поверхні обох кистей І-ІІ ступенів 2%.

Причина пожежі та розмір збитків встановлюються.





На правах реклами