Ми у Facebook
21.03.2020, 14:40

Магнітні бурі та некомфортні дні у березні 2020

В які дні першого місяця календарної весни метеочутливим та ослабленим людям варто приділити більше уваги своєму здоров’ю?
У березні магнітні бурі різної сили – від слабких коливань до помірних та середніх – прогнозують в останній декаді місяця в окремі години 27 – 28 березня.

Метеочутливі люди, ослаблені та хронічно хворі у ці дні можуть відчути погіршення настрою та самопочуття. Особливо якщо в ці дні різко міняється погода, знижується чи підвищується температура повітря, коливається атмосферний тиск.

За даними Space Environment Center, NOAA & U.S. Air Force, США, очікуються слабкі та малі геомагнітні збурення 21 березня. 22 та 23 березня геомагннітне поле Землі буде спокійним

За прогнозами фахівців Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця ТЕСІС, слабкі магнітні бурі ймовірні 27, 28 березня, решту днів до Нового року магнітне поле Землі буде спокійним.

За даними за сприяння Українського науково-дослідного гідрометеорологічного інституту та Укргідрометцентру, який регулярно подає Графік ефективної температури по показнику Миссенарда, 22, 23, 24 березня переважно дискомфортні дні (оранжевий рівень), 25 березня - субкомфортний день (жовтий рівень).

Як поводити себе у дні магнітних бур

Чому кішка лягає на хворе місце?






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ