Ми у Facebook
21.03.2020, 18:00

На Рівненщині поліцейські продовжують викривати порушників карантину (+ФОТО)

Четвертий день карантину. 180 повідомлень та 43 протоколи. Порушників поліцейські виявили у кожному районі, окрім Корецького та Зарічненського.
Так, станом на 16 годину 21 березня до поліції надійшло 180 повідомлень щодо порушення встановлених обмежень у зв’язку з поширенням коронавірусу COVID-19. Із них за 43 фактами поліцейські спільно з інспекторами патрульної поліції склали адміністративні протоколи за статтею 44-3 КУпАП.



"Зазначимо, що попри численні перевірки закладів, порушників поліцейські виявили у кожному районі, окрім Корецького та Зарічненського", - повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.



Матеріали скеровані до суду, а з порушниками проведена додаткова профілактична бесіда.



"Звертаємо увагу, що, окрім передбаченого санкцією статті накладення штрафу від 17 до 34 тисяч гривень, підприємці своїми діями наражають на небезпеку громадян, які відвідують заклад", - наголошують правоохоронці.



Нагадаємо, з метою недопущення поширення коронавірусу на території області із 17 березня всі силові структури, зокрема й працівники поліції, переведені на посилений варіант несення служби. Поліцейські у межах наданих їм повноважень забезпечують виконання необхідних профілактичних та карантинних заходів.








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ