Ми у Facebook
22.03.2020, 13:20

Рівне: Чи є черги в супермаркети? (+ВІДЕО)

Які черги в супермаркети у Рівному? Як пускають в магазини? Чи є особливі правила перебування у торгівельних точка? Відповіді на декілька актуальних питань під час карантину у Рівному.
Рівнянин Юрій Компанець з Громадської організації «Дорожній контроль-Захід» перевірив, які черги нині біля рівненських супер і гіпермаркетів. Вчора, 21 березня, він зняв з коптера що діється поруч з маркетами «Метро», «Велмарт», «Сільпо», «Fozzy», «Арсен», «Novus» та іншими, пише "4 влада".



Поруч з кожним супермаркетом черга в понад десяток, а то й кілька десятків людей. Люди стоять на певній відстані один від одного.

– Побачив у соцмережах відео з чергами біля одного з маркетів, вирішив показати мешканцям міста ситуацію з майже усіх маркетів, – розповідає «Четвертій владі» автор відео Юрій Компанець. – Щоб бачили реальну ситуацію, розраховували свій час та не ходили без особливої потреби.

– Насправді можна застудитися стоячи в чергах, на вулиці не так тепло, – додає Юрій.

Юрій Компанець каже що сам намагається уникати скупчень людей. Тому якщо щось потрібно то йде в магазин біля дому, там черг немає.

Нагадуємо, через карантинні заходи у Рівному закрили мережу базарів. Купити їжу тепер можна в невеликих продуктовим магазинах та в супермаркетах і гіпермаркетах, де продають продукти.

Відкритий також і непродуктовий «Епіцентр». Людей в магазини пускають по черзі, щоб не було великого скупчення одночасно.





На правах реклами