Ми у Facebook
28.03.2020, 10:40

Як діяти малому бізнесу в умовах коронавірусу

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України повідомляє про те, що
запрацював інформаційний портал для підприємців на час карантину та НС.
Офіс розвитку малого та середнього підприємництва створив загальний інформаційний ресурс для бізнесу під час карантину - sme.gov.ua/covid19 . Наразі сайт містить актуальну інформацію та буде системно оновлюватись.

“Цей портал дозволить підприємцям, перш за все, отримувати виключно офіційну інформацію, вже зібрану в єдиному місці. Ми будемо оновлювати її та повідомляти про всі зміни, які запроваджуватимуться для малого та середнього бізнесу”, - зазначив заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Дмитро Романович.

На сайті вже доступна інформація про діючі обмеження для малого та середнього бізнесу з метою протидії поширенню захворювання COVID-19, перелік заходів державної підтримки, відповіді на головні питання від бізнесу.

Ресурс також буде наповнюватись корисними посиланнями, порадами фахівців та новинами для підприємців.

Нагадаємо, 17 березня Верховна Рада України ухвалила новий закон підтримки бізнесу під час карантину з правками та пропозиціями Мінекономіки. Він спрямований на захист бізнесу від негативних наслідків в умовах карантину. Про це йдеться на офіційному сайті Мінекономіки.

Продукти на полицях супермаркетів будуть, - Поліська митниця





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ