Ми у Facebook
20.05.2020, 15:23

Стильно, зручно та безпечно: які купувати м’які будиночки для маленьких собак

Маленькі собаки більш тендітні, нервові та збудливі, ніж представники великих порід. Щоб малюк-улюбленець був щасливий та спокійний, інтернет-магазин Harley and Cho розробив зручні моделі м’яких будиночків, до яких можна сховатися і повноцінно, з комфортом відпочити.

Які будиночки потрібні маленьким собакам?


Маленькі собаки часто відчувають дискомфорт у великому небезпечному світі. Вони потребують надійного та зручного укриття. Найкращі м’які будиночки для маленьких собак українського бренду Harley and Cho можна переглянути за посиланням https://harleyandcho.com.ua/domiki/myagkie-domiki-dlya-sobak/.

Обирати рекомендовано за:

1. Характером. Пес-інтроверт потребує закритого «приміщення», екстравертові краще купити модель зі зйомник верхом.
2. Шерстю. Пухнастого шпіца гріє його шерстка, тому будинок може мати знімну частину, а короткошерстному крисарикові потрібен м’який теплий капюшон.
3. Габаритами. Це може бути розмір S для міні-собак вагою до 5 кг, М для тварин вагою до 12 кг, або L – для улюбленців до 18 кг.

Моделі можуть бути закритими, у вигляді класичного будиночка, а також роздільними (зі знімним верхом) та виконаними у вигляді матрацу з м’якою ковдрою-капюшоном.

Переваги м’яких будиночків Harley and Cho


Продукція ХарліЧо – приємний подарунок для вихованця та практичне придбання для його власника. Брендові будиночки вибирають через те, що вони:

• надійні – не бояться пилу, вологи, зубів та кігтів;
• екологічні – меблева тканина, фанера та наповнювач холофайбер не викликає алергії;
• прості в догляді – варто протерти їх вологою тканиною або пропилососити, зняти чохли та випрасувати.

До того ж будиночки виконуються у трендових відтінках і дуже стильно виглядають.

Кожен чотирилапий улюбленець – унікальна особистість, тому господареві може бути нелегко вибрати м’який будиночок. В раз виникнення такої проблеми звертайтеся до менеджерів. ХарліЧо має що запропонувати кожному домашньому улюбленцеві!





На правах реклами