Ми у Facebook
07.06.2020, 15:20

На Волині посилили раніше пом'якшений карантин

У Волинській області збіршилась кількість хворих на коронавірус, і карантинні пом’якшення, ухвалені 29 травня, 4 червня скасували. Щоправда, пасажирські перевезення та залізничне сполучення не відмінили.
Відповідне рішення у четвер, 4 червня, прийняли на засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при обласній державній адміністрації.

Скасували практично всі попередні пом’якшення, крім "транспортних":

- проведення спортивних змагань у кількості до 50 людей без глядачів;

- відкриття готелів без функціонування ресторанів у готелях;

- проведення релігійних заходів за умови перебування 1 особи на площі 10 метрів квадратних;

- відкриття дошкільних навчальних закладів.

Також на Волині заборонили роботу закладів фізичної культури і спорту, басейнів і спортзалів, відвідування освітніх занять у групах.

Дозволені лише регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення у міському, приміському, міжміському, внутрішньообласному та міжнародному сполученні, крім Олики Ківерцівського району, Ковеля і Ковельського району, Володимира-Волинського та Володимир-Волинського району.

Також дозволений залізничний транспорт в усіх видах внутрішнього сполучення.

У районах остаточне рішення приймають місцеві комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Такі можливості вони мають згідно з рішенням уряду про адаптивний карантин.

Посилення карантину відбулось через погіршення показників захворюваності на коронавірус. За даними МОЗ, 3 червня на Волині було 959 захворілих на COVID-19, 4 четверя - 986, 5 червня - 1008, 6 червня - 1037, 7 червня - 1052 випадки.

7 червня Волинська область знову не увійшла у перелік тих областей України, яким дозволено послабити карантинні обмеження через високий показник захворюваності на коронавірус.

РАНІШЕ МИ ПИСАЛИ:
Волині можуть дозволити пом'якшити карантин

На Волині заборонили виходити з дому у вихідні





На правах реклами