Ми у Facebook
19.06.2020, 17:00

Які пункти пропуску на кордоні відкриті (+ІНТЕРАКТИВНА КАРТА)

Для зручності перетину кордону в умовах послаблення карантину (пішки або автомобілем), Держмитслужба оновила інтерактивну карту з відкритими та закритими пунктами пропуску.
Про це повідомляє Поліська митниця.

"Через пандемію коронавірусу значна частина пунктів пропуску через державний кордон в Україні ще залишаються закритими. Для зручності громадян та представників бізнесу, що планують перетинати кордон (пішки або автомобілем) Держмитслужба створила та постійно оновлює інтерактивну карту, на якій можна побачити закриті і відкриті пункти пропуску з української сторони. На карті зеленим кольором позначені відкриті пункти,
червоним - закриті зі сторони України. Карта знаходиться за посиланням: https://bit.ly/36H0RO1", йдеться у повідомленні.

https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1Vz9mc94JHldokaKQezwYf2aTYA0_-jl7&ll=48.96718420333303%2C31.137064749999986&z=6

Перед виїздом за кордон варто звернути увагу на заходи, які вживаються іншими країнами з протидії розповсюдженню COVID-19. Потрібно враховувати, що можуть бути обмеження в’їзду для громадян України з боку інших країн. Деталі на сайті МЗС за посиланням: http://bit.ly/2U6eiBj.

У зоні діяльності Поліської митниці Держмитслужби знаходиться 9 митних постів, 5 пунктів пропуску (з них 1 - повітряного сполучення), 1 пункт контролю. Станом на 9 червня 2020 року відкритими є пункт контролю "Сарни" для здійснення пропуску через державний кордон вантажних перевезень та міжнародний пункт пропуску "Удрицьк" для залізничного вантажного сполучення та пасажирського сполучення, яке на даний час тимчасово призупинене.

Піші переходи на кордоні з Білоруссю залишаються закритими, повідомляє
Поліська митниця Держмитслужби.

До речі, як повідомила 13 червня Державна прикордонна служба України: "Для людей, які змушені годинами просто неба очікувати перетинання кордону в Польщу, на єдиному пішому переході на цій ділянці покращили умови перебування. Сьогодні у пункті пропуску "Шегині" співробітники Головного Управління ДСНС у Львівській області розгорнули каркасні намети, у яких громадяни, які очікують на оформлення суміжною стороною, зможуть перепочити, сховатися від спеки чи дощу. Органи місцевої влади забезпечили доставку до пункту пропуску питної води".






На правах реклами