Ми у Facebook
29.06.2020, 13:20

Розбій на Рівненщині: чоловіка зв'язали та побили [+Фото]

До поліції вчора, 28 червня, близько 13:20 повідомила жителька села Зносичі, що виявила свого сусіда зв'язаним та із тілесними ушкодженнями.
Поліцейські розслідують розбійний напад на жителя Сарненського району
Як пояснила жінка слідчо-оперативній групі, зранку вона чула підозрілий стогін сусіда, а коли чоловік в обідню пору так і не вийшов із будинку — пішла перевірити, чи все гаразд. Господар оселі — 55-річний житель села Зносичі, що проживав у будинку один, був зв’язаний із кляпом в роті.



Медики діагностували в потерпілого закриту черепно-мозкову травму, струс та забій головного мозку, перелом кісток основи черепа, грудної клітки, садна тулуба і кінцівок. Напівпритомного чоловіка госпіталізували до лікарні.



Під час огляду помешкання поліцейські виявили та вилучили: пристрій для відстрілу гумових куль, два корпуси гранати Ф-1 та запали до них, тротилову шашку, електронний детонуючий пристрій. Усе вилучене скерували на експертизу, яка встановить придатність вказаних об’єктів до вибуху. Також правоохоронці встановлюватимуть походження боєприпасів.



Обстановка в оселі порушена, поліцейські іще встановлюють, чи щось було викрадено із будинку.



За фактом розбійного нападу слідчі Сарненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України. Для встановлення осіб зловмисників залучені оперативники місцевого відділу поліції та обласного управління, слідчі та дільничні офіцери.

]На Рівненщині автомобіль загорівся під час руху [+Фото]

Крім того, за фактом незаконного зберігання боєприпасів та вибухових речовин відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України.

Розшукові заходи та слідчі дії тривають.






На правах реклами