Ми у Facebook
15.07.2020, 10:10

В одному з сіл Рівненщини бабуся відсвяткувала 100-річний ювілей

Жителька села на Рівненщині відсвяткувала 100-річний ювілей
На свято апостолів Петра і Павла мама, бабуся, прабабуся та прапрабабуся Крутій (у дівоцтві Петрук) Марта Кіндратівна відсвяткувала своє 100-річчя. Про це йдеться на сайті Бугринської громади.

Народилася і прожила, Марта Кіндратівна, усе своє життя у селі Бугрин. Батьки Кіндрат і Текля були звичайними сільськими трудівниками. Окрім неї у сім’ї виховувалися ще четверо дітей – троє хлопчиків та дівчинка. Сім’я жила небагато, тому ще змалку діти привчалися до роботи. Пережила Марта Кіндратівна за своє життя багато. Знала, як працювати у польського пана, як у чехів, закінчила 2 класи польської школи, зазнала неодноразової зміни влади, пройшла війну і голодомор, та попри все, життя було цікаве і насичене.



У Бугрині зустріла свою половинку – Крутія Петра Оксентовича, з яким прожила гарне подружнє життя. Народили та виховали чотирьох дітей, кожному допомогли та підтримали у житті. Сьогодні бабуся Марта має 8 онуків, 12 правнуків та 2 праправнуки. Родина велика, проживає не лише в Україні, але й за її межами. Усе своє життя Марта Кіндратівна живе за законами справедливості, людяності, щирості та милосердя, так завжди виховувала своїх дітей та внуків, саме з нею пов’язано багато чудових теплих спогадів з дитинства, цікавих оповідок, захоплюючих історій.





На правах реклами