Ми у Facebook
02.08.2020, 16:00

Чи запрацюють дитячі табори на Рівненщині?

Через карантинні обмеження два місяці табори на Рівненщині не працювали. Чи можна чекати оздоровлення в останній місяць літа?!
"Ми ухвалили нову постанову щодо встановлення карантину на території країни, це не просто продовження карантину, відповідно змінені підходи, умови адаптивного карантину. У нас є розподіл на 4 зони: зелену, жовту, помаранчеву та червону... Коли регіон перебуває в "зеленій" чи "жовтій" зоні, дозволена робота дитячих таборів, починаючи з 1 серпня. А в регіонах, які перебувають в "помаранчевій" та "червоній" зоні, робота дитячих таборів буде заборонена", - сказав на брифінгу міністр охорони здоров’я Максим Степанов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Рівненщина з початку серпня відноситься до "зеленої" зони. Адже кількість хворих практично така ж, як і кількість заховорілих. То ж область з легкістю входить до переліку тих, де з серпня можуть розпочати оздоровлення.

За інформацією "ОГО" в області вже від учора розпочали оздоровчий сезон.

- Ми це зробили. Відкрили 2 табори попри перепони, зневіру (не свою), ситуацію в країні і ще десятки факторів. І ця подія це не лише "відкриття табору". Це емоція сотні дітей, які марили рік про відпочинок з Саві Нейшн, про браслет з написом SavvyCamp 2020, про футболку, стрічку, які потім будуть зберігатися, як сокровенне, - говорить співвласниця Savvy Nation Рівне Ольга ПІВТОРАК. - Це і не менш важлива подія для батьків, за 5 місяців вони дочекалися.... У момент, коли хотілося б бути найслабшою, доводиться ставати ще сильнішою і рухатися вперед. Ця перемога не лише професійна, а й особистісна. Дякую усім, хто був поряд, хто підтримував і вірив.

Деякі табори Рівненщини приймуть дітей вже з понеділка.





На правах реклами