Ми у Facebook
05.08.2020, 09:42

Червона зона: Луцький замок закрили для відвідувачів

Луцький замок закрили через посилення карантину
Луцький замок 4 серпня не відкрили для відвідувачів через оголошення в місті "червоної" епідеміологічної зони. Про це розповів Суспільному заступник директора Державного історико-культурного заповідника Віктор Баюк. На браму повісили оголошення, що замок не працює через постанову Кабміну. Туристів в середину не пускають.

У замку дослухалися до рішення уряду та обласної державної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. За попередньою інформацією, не працюватимуть до п’ятниці, 7 серпня. "На вихідні, можливо, відновимо роботу", – каже заступник директора Державного історико-культурного заповідника Віктор Баюк.

Зазвичай, у будні замок щодня відвідує більш як сто туристів, – розповіла Тетяна, працівниця Луцького замку. Через посилення карантину заповідник втрачає фінансові надходження.

Колектив історико-культурного заповідника під час посилення карантину працює. Зокрема, працівники займаються організаціями виставок та написанням наукових робіт. Розповів заступник директора Віктор Баюк.





На правах реклами