Ми у Facebook
10.08.2020, 10:43

У Дубенському замку відбулося неймовірне дійство (+ФОТО)

Територія Дубенського замку ще не бачила такого. Адже в стінах історико-архітектурного заповідника досі ще не проводили презентацій журналу “РІВНЯНИ”. Особлива презентація з урочистою червоною доріжкою стала поєднанням сучасності та історії, а ще вражала благодійністю та особливими частуваннями.
З вітальним словом рівнян у стінах замку привітали представники заповідника та Дубенської міської ради, а далі головна редакторка журналу “РІВНЯНИ” Ольга Лірник розповіла про особливості цього випуску.



- Цей випуск журналу РІВНЯНИ є дійсно особливим. Адже ми до останнього тримали інтригу, хто саме прикрашає обкладинку видання. Ми вирішили відзначити саме Віктора Шакирзяна та громадську організацію “Рівне Разом”, яку він очолює, адже їх діяльність звучить на все місто. Благодійні заходи, громадські ініціативи та відстоювання інтересів рівнян – це речі, які потребують гучного висвітлення у ЗМІ. Саме тому такий вибір головного героя є закономірним, – зауважила головна редакторка.

Сам головний герой видання не приховував того, що йому надзвичайно приємно таке визнання редакційного колективу. А вихід журналу напередодні Дня будівельника теж не є випадковістю.

- Приємно, коли роботу цінують та оцінюють. Нещодавно Ольга Лірник запропонувала розповісти свою історію, з чого починалася моя справа. І сьогоднішній випуск журналу “Рівняни” приурочений до Дня будівельника. Професія, яка стала не просто роботою, а й частиною життя. Дякую, що дали можливість поділитися цією частиною життя у журналі, – сказав під час свого виступу Віктор ШАКИРЗЯН.



Далі розпочалося вручення подяк усім героям журналу, а також свої особисті примірники видання отримали гості презентації.



- Наша співпраця з журналом “РІВНЯНИ” надзвичайно плідна. Вже другий рік ми інформуємо рівнян про нашу діяльність та радіємо тому, що маємо саме такий інформаційний майданчик, який надихає, – розповів пастор церкви “Христос є відповідь” Тарас СЕНЬ.

Маленькі та вже знані рівняни отримали примірники видання та зробили яскраві фото, а ще долучилися до благодійності. Адже в рамках презентації відбувся благодійний аукціон, лотом на якому стала картина Наталії Якимчук, яку зняли у кліпі маленької рівнянки Євангеліни Шмід.

Запекла боротьба за лот завершилася перемогою Віктора Шакирзяна, який придбав полотно за 3000 гривень. Кошти, виручені за картину, БО “Дарунок-Рівне” спрямує на придбання канцелярії малозабезпеченим сім’ям Рівного та району.



Друга частина презентації була неочікуваною для усіх гостей дійства. Вражали учасників презентації частування від Руслана Плясулі та команди проекту “Я-історія”. Так, можна було спробувати чипси з кропиви, смачних карасів, автентичний жолудевий хліб та ще багато смакоти.



Яскраві світлини, неймовірні враження – це те, що залишиться у пам’яті кожного учасника дійства. А вже зовсім скоро новий випуск журналу “РІВНЯНИ” і нова презентація, яка точно буде не менш вражаючою.





На правах реклами