Ми у Facebook
10.08.2020, 11:20

Епоха завершена: Хомко більше не буде мером Рівного

Міський голова заявив, що більше не буде балотуватися на цю посаду. Поки для колективу, а цього тижня й офіційно.
Одні чекали цього дуже довго. Інші ж страхом чекають того, хто прийде на місце Володимира Хомка. Адже епоха, яка тривала з 2008 року, цьогоріч має шанс завершитися. 12 років, а саме стільки останній мер керує містом.

З достовірних джерел сайту "ОГО" відомо про те, що Володимир Хомко прийняв рішення про те, що не буде знову балотуватися на міського голову Рівного. Про це вже знає апарат ради, а цього тижня буде зроблено й офіційну заяву про це.

Натомість Володимир Хомко не втрачає своїх політичних амібіцій, і вже у жовтні ми побачимо його першим у списку партії "За майбутнє". Поряд з діючим мером у списку будуть відомі рівненські підприємці та ті, хто за нових політичних "розкладів" не знайшли собі місце у інших політичних силах.

На мера ж партія "За майбутнє" буде вести екс-нардепа Юрія Вознюка. Борди з його світлинами та написом "Майбутнє Рівного" вже майорять по всьому місту.

Це тільки перші "ластівки" політичного виборчого процесу на Рівненщині. Тож ми і далі будемо слідкувати за новинами краю та інформувати вас про це на сайті "ОГО".





На правах реклами