Подати
оголошення

Ресторан Манхеттен
12.09.2020, 15:02

Смачніше м'яса - цікавий рецепт баклажанів, який стане улюбленим

Найкращий рецепт баклажанів — виходять смачніше м'яса
Обов'язково спробуйте приготувати баклажани за цим рецептом. У мене він став найулюбленішим, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти

Баклажани — 1,2 кг.
Перець солодкий — 400 грамів (вже очищений)
Часник — 5-10 зубчиків
Гострий перець — 1/3-1 шт. (за смаком)
Цукор — 30 грамів
Оцет 6% — 30 грамів
Сіль — 1 ч. л. з гіркою + підсолити готову страву за смаком
Рослинна олія — 30 грамів

Приготування

1. Баклажани порізати кружечками або скибочками. Посолити, перемішати і залишити мінімум на 30 хвилин, можна і надовше.

2. Обсмажити всі баклажани на невеликій кількості олії в 3-4 підходи до повної готовності.

3. На м'ясорубці перемолоти солодкий перець, часник і гострий перець. Часника і гострого перцю можна додати більше за смаком.

4. Залити соусом смажені баклажани, додати цукор, оцет, посолити за смаком. Можна їсти відразу, а можна дати час настоятися. У будь-якому випадку виходить дуже смачно!
Коментарі: