Ми у Facebook
20.09.2020, 15:04

З понеділка Рівненщина поділена на нові карантинні зони

З наступного тижня Рівненщина - без «червоних» зон
Днями відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. У понеділок почне діяти нове епідемічне зонування.

До помаранчевої зони віднесено міста Дубно, Вараш та Острог, Демидівський, Здолбунівський, Костопільський, Млинівський та Рівненський район. До жовтої зони – місто Рівне, Березнівський, Володимирецький, Гощанський, Дубенський, Зарічненський, Корецький, Острозький, Радивилівський, Рокитнівський та Сарненський райони.

Таким чином, з червоної зони вийшло місто Дубно, а в зеленій зоні залишається Дубровицький район. Такі епідемічні рівні встановлюються на 14 днів. Нагадаємо, у середу на черговому засіданні Уряду були внесені зміни до карантинних обмежень у зонах.

Документ, зокрема, передбачає, що рішення про заборону роботи освітніх закладів на територіях з “червоним” рівнем епідемічної небезпеки поширення COVID-19 буде прийматися лише спільно Державною та регіональною комісіями з питань ТЕБ та НС.

В адміністративних одиницях з “помаранчевим”, “жовтим” та “зеленим” рівнями забороняється робота шкіл у разі, коли на самоізоляцію через контакт з пацієнтом з підтвердженим випадком COVID-19 відправлено більше ніж 50 відсотків класів.





На правах реклами