Ми у Facebook
21.09.2020, 15:04

Зґвалтування у луцькому парку: з'явилися нові подробиці

Виявилося, що зловмисник побачив жертву у магазині та переслідував її
У Луцьку в парку 900-річчя на Відродженні чоловік перед тим, як зґвалтував 20-річну дівчину, побачив її у нічному магазині. Про це повідомив очільник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко під час брифінгу 21 вересня.

"Було встановлено по виїзду на місце пригоду, що в парку на вулиці Відродження близько першої години ночі молода дівчина поверталася з роботи звичним для себе маршрутом, яким часто користується, – йшла через парк повз міську лікарню. Ззаду на неї напав невідомий чоловік, завдав тілесних ушкоджень, почав душити та скоїв зґвалтування", – сказав Юрій Крошко, інформує ІА Волинські Новини.

На місце відразу виїхали працівники карного розшуку області та місцевої поліції, які за кілька годин встановили прикмети злочинця (одяг, зріст, зовнішній вигляд, приблизний вік). Удень 19 вересня вже встановили особу зловмисника – це 25-річний лучанин, раніше судимий за крадіжки, розбої, пограбування. Згодом його вдалося затримати та оголосити про підозру. Сьогодні, 21 вересня, суд обере йому міру запобіжного заходу.

"Йому загрожує від трьох до п’яти років позбавлення волі", – повідомив Юрій Крошко. Та додав, що зловмисник міг побачити дівчину в нічному магазині на проспекті Молоді, звідки почав її переслідувати. Постраждала зараз перебуває вдома. Також Юрій Крошко наголосив, що жертвами зґвалтування стають і старші жінки. Він акцентував, що у пізні години не варто йти пішки, доцільніше скористатися таксі. Окрім того, для маршруту потрібно вибирати освітлені ділянки.





На правах реклами