Ми у Facebook
07.10.2020, 17:20

Готуємо рулет з курки та грибною начинкою - побалуйте себе і близьких

Ніжний рулет з курки та грибною начинкою — нереально смачний і соковитий
Куряче філе попередньо маринується в йогурті з гірчицею, кисле середовище йогурту (можна замінити сметаною) розм'якшує філе і робить його більш соковитим. Роками перевірене поєднання курки, печериць і сиру нікого не залишить байдужим, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти

Куряче філе — 2 шт.
Печериці — 10 шт.
Цибуля — 1 шт.
Сир — 30 грамів
Рослинна олія — ​​2 ст.л.
Йогурт або сметана — 1 ст.л.
Гірчиця — 1 ст.л.
Петрушка — 1 ст.л.
Часник — 1 зубчик
Сіль — на свій смак
Чорний перець — на свій смак

Приготування

1. Відбиваємо куряче філе. Змішуємо йогурт (сметану) з гірчицею, натираємо філе, залишаємо маринуватися.
2. Дрібним кубиком нарізаємо 1 цибулину і гриби.
3. На рослинній олії обсмажуємо цибулю, додаємо гриби та смажимо до готовності.
4. Дрібно нарубаємо петрушку і часник.
5. На тертці натерти сир.
6. Гриби та цибулю солимо на свій смак, додаємо часник, петрушку, сир, перемішуємо і знімаємо з вогню.
7. Філе викладаємо нахлист один на одного і по центру викладаємо начинку і скручуємо рулет. Скріплюємо зубочистками та відправляємо в форму швом вниз.
8. Випікаємо при 180 градусах 20-30 хвилин.





На правах реклами