Ми у Facebook
01.10.2020, 12:32

Торт на весілля – як вибрати головну прикрасу столу

Весільний торт – класичний десерт на святі, який має сакральне значення. З давніх часів прикрасою весілля був пишний коровай, але з часом його місце зайняв торт.
Підбираючи частування, молодята намагаються створити свій неповторний дизайн або довіряють класиці. Будь-які бажання можна втілити, коли за роботу беруться професійні кондитери.

Підбираючи весільний торт, можна експериментувати з інгредієнтами і оформленням: одноярусні, багатоярусні, на спеціальній підставці з безліччю рівнів. Форма також має значення: коло, квадрат або у вигляді серця.

Різновиди смаків весільних тортів
Розкішний зовнішній вигляд десерта повинен відповідати високим смаковим якостям, тому замовляючи торт на весілля потрібно визначитися з начинкою:

Бісквіт – класичний варіант для більшості десертів. Повітряна основа містить мінімум калорій і жирів, крем підбирається індивідуально. Бісквіти і крем готують за день до свята, що дозволяє десерту насититися і розкрити весь спектр смаків.
Листкове тісто – такі вироби готуються швидко і можуть складатися з безлічі шарів.
Заварне тісто. Зазвичай з заварного тіста готують еклери і тістечка, це альтернатива для тих, хто хоче здивувати гостей креативом. Еклери можуть викладатися у формі пірамідки і зверху заливатися шоколадом. Можна додати прикраси з мастики чи шоколаду.



Стиль оформлення весільних тортів
Визначившись з начинкою, потрібно стилізувати торт під тематику весілля або певний колір.

Морський стиль. Блакитні і лазурні відтінки, прикраси у вигляді черепашок, морських зірок, коралів або піщаного замку.
Свято на природі. Якщо весілля проходить на природі, можна використовувати натуральні кольори: зелений, блакитний. В якості прикрас підійдуть листочки або гілочки.
Стилізоване весілля. Для весілля мандрівників підійде багатоярусний торт у вигляді валіз; шанувальники музики можуть оформити десерт у вигляді музичного інструменту. Класичний багатоярусний варіант можна доповнити вишуканими квітами, оформити кожен ярус в різних кольорах.
Не бійтеся проявити фантазію, кондитери зможуть втілити будь-яку ідею, навіть найбожевільнішу.



Коровайний будинок «Март» створить для вас універсальний торт з урахуванням ваших побажань. У каталозі ви зможете детально ознайомитися зі смаками і подивитися приклади десертів.

вул. Cагайдачного,7
(прод. ринок "Смачна зупинка") - (068) 730 68 40

вул. Ст.Бандери, 24 - (068) 833 13 05
(поряд паб "Father")
(068) 730 68 40
(068) 833 13 05


https://www.facebook.com/korovainiidim/





На правах реклами