Ми у Facebook
08.10.2020, 09:56

Віталій Герман: “Я не боюся йти до людей!”

Зараз багато кандидатів на посаду міського голови Рівного намагаються говорити з людьми за допомогою білбордів та соціальних мереж. Чому ж вони бояться йти в люди, спілкуватися з рівнянами у дворах та на вулицях?
Бо не знають, що сказати, не можуть розповісти про те, що вже було зроблено, і те, що планують втілити. Та серед кандидатів на посаду міського голови Рівного є той, кому зовсім не страшно говорити з людьми про проблеми міста та їх вирішення, відповідати на незручні запитання та вступати в діалог. Мова – про Віталія Германа.

Чому Герману легко проводити зустрічі з виборцями? Бо йому нічого приховувати. Він не боїться дивитися в очі людям, йому не соромно розповісти про всі ті успішні проєкти, які завдяки його щоденній праці були реалізовані у нашому місті.



– Мені приємно щодня проводити по три, а то й більше зустрічей з рівнянами. Адже саме в живому спілкуванні народжується істина. Вони розповідають про свої проблеми, які потребують нагального вирішення, і ми разом напрацьовуємо план дій, який будемо втілювати разом після 25 жовтня, – говорить Віталій ГЕРМАН. – Прикро, що роками проблеми людей замовчувалися, на них не звертали увагу, але прийшов час, щоб стратегія розвитку Рівного, яку ми напрацювали, була втілена у життя.

Віталій Герман зазначає, що питаннями, які найбільше хвилюють людей – це якісна медицина, облаштування прибудинкових територій, освітлення вулиць, створення нових робочих місць, розвиток спорту, збереження культури та комплексний підхід до його розбудови.

– Хочу, щоб наше місто стало доступним та затишним для всіх категорій населення. Наша команда виступає за якісну та доступну медицину, адже усі мають право бути захищеними – незалежно від віку, фінансового та соціального статусу. Прагну, щоб влада стала другом підприємців, створюючи вигідні умови для розвитку малого та середнього бізнесу, – зазначає під час зустрічей з виборцями Віталій ГЕРМАН. – Нам важко спостерігати, як з року в рік у місті, яке славиться чемпіонами, спорт не розвивається. Рівне потребує комплексного підходу у розбудові, адже наше місто заслуговує на красиве обличчя. Наша команда бореться за традиції та історію рідного краю, збереження та відновлення нових пам'яток, бо це так важливо – залишити спадщину дітям. Ми – це команда, яка готова одразу розпочати активні зміни задля розвитку Рівного.



Самі ж рівняни зазначають, що добре знають Віталія Германа як ідейного натхненника позитивних змін у Рівному, автора проєкту Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному, автора проєктів “Майстерня міста Рівне”, рівненський геопортал. Тому з радістю спілкуються з ним та готові підтримати його вже 25 жовтня.

– Тільки Віталій Герман може стати міським головою, завдяки якому Рівне почне змінюватися. Він довів це завдяки своїм успішним проєктам. Тож саме за нього ми готові віддати свій голос, – наголосила під час зустрічі рівнянка Світлана.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ