Суші: особливості споживання
Цікаво, та якщо японець розмовляє під час трапези, він ніколи не жестикулює, розмахуючи паличками, адже це недопустимо. Після використання прибори варто покласти до спеціального посуду. Із загального блюда суші беруть спеціальними сервіровочними паличками. Фіксують їжу товстішим кінцем.
Що ще варто дізнатись перш ніж замовити суші у Львові? Споживати цю страву можна навіть руками! Японський етикет менш вимогливий до чоловіків. Жінки ж мають обов’язково користуватись приборами не залежно від того, що вони обрали – суші чи роли.
Японці полюбляють максимально прості варіанти страви – з огірком та лососем. Перед початком трапези вони витирають руки спеціальним рушником. Він вологий і пахне ментолом. Вважається, що таким чином людина очищає не лише долоні, а й душу. Японці здійснюють підготовку до споживання їжі та знімають з себе несприятливу енергетику.
Чим запивають суші?
Мінеральна вода чи газовані напої будуть зовсім недоречні. Краще всього суші гармонують із саке. Так, це – надто сміливе рішення, проте існує альтернатива. Надайте перевагу пиву чи соку.
Їжте суші так, як вам смакує найбільше, та якщо бажаєте долучитись до японської культури, завважте, що її філософія не в тому, щоб просто споживати страви. Японці їдять невеликими порціями і дуже цінують красу їжі та майстерність кухаря. Отримуйте смакове й естетичне задоволення від суші. Вони неймовірні.
Використання паличок
Під час споживання суші не користуються виделкою чи ложкою, а обирають – хасі/хаши. Частіш за все паличка має тонкий та товстий кінець. Потовщену частину фіксують між вказівним та великим пальцями, а тримають її фактично великим та безіменним.

Сезон комах-паразитів: як вберегти себе від кліщів?

Сезон кліщів розпочато: піки активності щороку припадають на квітень-травень та літо. Ці невеликі створіння можуть переносити збудників як вірусних, так і бактеріальних захворювань.
переглядів: 55
Домашній кетчуп з кабачків: Корисна та смачна альтернатива звичним соусам

Шукаєте нові смакові відчуття та корисні альтернативи звичним продуктам? Приготуйте домашній кетчуп з кабачків! Цей соус є чудовим доповненням до перекусів, бутербродів, ковбас і навіть пасти. А ще це ідеальний варіант для зимових запасів.
переглядів: 133
Україну накрила дводенна магнітна буря K-індексу 5: як захистити себе

Сьогодні, 25 червня, Україну накрила потужна магнітна буря з K-індексом 5. За прогнозами сервісу Meteoagent, вона триватиме щонайменше два дні.
переглядів: 201
З 1 липня почнуть перевіряти перебування переселенців за кордоном

В Україні запроваджується нова процедура перевірки перебування внутрішньо переміщених осіб (ВПО) за кордоном. Відповідне рішення закріплено постановою Кабінету Міністрів №376.
переглядів: 169
Запрошуємо на навчання до Рівненського технічного фахового коледжу НУВГП: вступ без НМТ, гуртожиток і стипендія

ВСП «Рівненський Технічний фаховий коледж НУВГП» запрошує на навчання випускників 9–11 класів до вступу за освітніми програмами бакалавра, фахового молодшого бакалавра, кваліфікованого робітника.
переглядів: 196