Ми у Facebook
21.10.2020, 14:03

Рятувальники на Рівненщині загасили кілька пожеж

фото з rv.dsns.gov.ua.

Двічі спалахував вогонь у приватних будинках.
Вчора, 20 жовтня, 03:59, на спецлінію "101" надійшло повідомленням про пожежу у приватному господарстві села Залав’є, по вул. Чкалова, Млинівського району. На місце виклику виїхали два чергових відділення рятувальників 6-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що вогнем охоплено житловий будинок розміром 9х11м (цегляний, критий шифером по дерев’яній обрешітці). На гасіння вогнеборці подали водяний ствол. О 04:10 пожежу було локалізовано, а о 05:41 повністю ліквідовано.

Вогнем знищено перекриття житлового будинку на площі 10 м.кв.


фото з rv.dsns.gov.ua
фото з rv.dsns.gov.ua


А вже сьогодні, 21 жовтня, о 04:12, на спецлінію "101" надійшло повідомленням про пожежу у приватному господарстві села Селище по вул. Наливайка, Сарненського району. На місце виклику було направлено чергове відділення рятувальників 8-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Сарни та вогнеборці місцевої пожежної команди села Селище.
Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що вогнем охоплено покрівлю житлового будинку. На гасіння вогнеборці з різних сторін подали водяні стволи. О 05:10 пожежу було локалізовано, а о 06:15 повністю ліквідовано.
Вогнем знищено покрівлю та пошкоджено перекриття житлового будинку (дерев’яний, критий шифером по дерев’яній обрешітці, розміром 10х7м).

Жертв та постраждалих немає. Причина та збитки встановлюються.

За повідомленням з ГУ ДСНС у Рівненській області.

Нагадаємо, в Рівному рятувальники допомогли хворій жінці. На Рівненщині рятувальники знищили гранати часів Другої світової війни. На Рівненщині руку чоловіка пошкодив кардан навантажувача





На правах реклами