Ми у Facebook
21.10.2020, 16:01

Понад шістнадцять цікавих та розвиваючих секцій пропонує центр дитячого розвитку “Baby Club” у Рівному, який працює на базі дитячого садочку BabyLand

Унікальний, оснащений всіма необхідними елементами для комфортного навчання та для цікавих й безпечних розваг. “Baby Club”, це саме той випадок коли діти залюбки хочуть відвідувати гуртки та займатися з педагогами, запевняє директор закладу Петрик-Щокова Ірина.
“Дитина отримує позитивні емоції, всебічний розвиток, знання, нове приміщення та нових друзів. З малюками працюють лише професіонали своєї справи. Уся наша робота для дітей не лише якісна, а й з любов'ю”,- розповідає пані Ірина.



Керівниця додає, у “Baby Club” батьки зможуть знайти для своєї дитина саме ту, необхідну секцію чи заняття. А саме, серед запропонованих:

-Логопед;
-Сучасні танці;
-Східні танці;
-Психолог;
-Шахи;
-Уроки англійської мови;
-Lego-студія (легоконструювання);
-Підготовка до школи;
-Карате;
-Футбол;
-Художня група;
-Соляна кімната;
-Творча студія;
-Інтелектуальна секція для найменших “Бейбі Ейнштейн”.



Однією з родзинок закладу є саме соляна кімната. Про її корисні властивості годі й розповідати. Адже, час проведений у такі кімнаті допомагає лікувати усі хвороби, пов'язані з дихальними шляхами: гайморит, синусит, хронічний бронхіт, ослаблений організм після пневмонії. Такі сеанси добре укріплюють не тільки дихальну, але й нервову систему. Також соляна кімната допомагає лікувати алергічні дерматити.



“Діти мають змогу відвідувати розважальні заняття саме у такій кімнаті. У “Baby Club” вона оформлена так, аби малюкам було там цікаво. І таке місце малечі одне з найулюбленіших”,- каже Петрик-Щокова Ірина.



Окрім оздоровчих процедур у “Baby Club” батьки зможуть отримати для свої дітей цілковито всебічний розвиток. А саме, їх діти матимуть розвиток мовлення, розвиток логічного мислення, розвиток критичного мислення, фізичний розвиток, музичну творчість і не тільки.



Для пані Катерини та її дочки найбільше імпонує напрямок хореографії у дитячому центрі. Мовляв, дитина туди як на свято.



“Кожного разу чекає коли нарешті у неї буде заняття з східних танців. Завжди на урок з задоволенням, а додому прийде сповнена емоцій і демонструє мені з чоловіком усе, що нового навчилася за цей раз. Та і педагогом своїм доця теж задоволена. Каже, дуже чуйна та хороша. А відвідуємо дитячий центр майже рік. То ж ми з чоловіком раді, що маємо змогу надати дитині дійсно найкращий розвиток”,- розповідає пані Катерина.



А от молодій матусі Ірині найбільш важливо було не тільки якісно надані послуги, а й безпека маляти. Жінка запевняє, саме “Baby Club” став для неї в цьому найкращим.

“Я відправляю дитину на заняття і не переймаюся що та буде без нагляду. В сучасному світі не те що за дітей боїшся, зараз страшно й дорослому по вулиці ходити. Тож безпека перш за все. У “Baby Club” весь час ведеться відеоспостереження, територія повністю закрита від чужих людей. Також усіма необхідними карантинними заходами тут не нехтують”,- розповідає Ірина.


До слова, аби ваша дитина стала частиною центру “Baby Club” не обов'язково бути записаним до садочку “Baby Land”. Саме у цьому центрі результати від занять не лише обіцяні а й реалізовані. То ж тут радо запрошують кожного стати частиною “Baby Club”. Знаходиться центр розвитку дитини за адресою Чорновола 91-Х.





На правах реклами