Ми у Facebook
23.10.2020, 14:16

1600 зустрічей, 30 акцій - у команді "Слуга народу" підвели підсумки виборчої компанії

Команда кандидатів до Рівненської міської ради від партії "Слуга народу" підвела підсумки виборчої компанії. А також поділилися враженнями від зустрічей з рівнянами, обговорили план дій вирішення їх нагальних проблем.
За час передвиборчої кампанії кандидати в депутати провели майже 1600 зустрічей із виборцями. У Рівному працювали 14 інформаційних наметів, де кандидати спілкувалися з мешканцями міста. Представники команди «Слуга Народу» в Рівному провели більше 30 акцій, які стосувались, зокрема, благоустрою території, екологічної тематики, донорства, здорового способу життя, облаштування мистецьких просторів.

- Одна з акцій, яку ми з командою провели надзвичайно успішно - «Вирішимо це разом!». Так, під час спілкування з людьми ми отримали більше 2900 звернень стосовно локальних проблем, які стосуються будинків, дворів, районів, - говорить засновник групи компаній "МОНОЛІТ", співзасновник спортивного простору "Праджат", кандидат від 4 округу Олексій ЯНИЦЬКИЙ. - Важливо, що нам вже вдалося вирішити певні проблеми та напрацювати карту вирішення проблем Рівного.



Стратегічний план розвитку міста сформовано за 8 напрямами (благоустрій і комуналка; діджиталізація; медицина; розвиток культури і туризму; розвиток бізнесу та інвестиційної діяльності; розвиток ОСББ; безпека; транспорт).

- Найбільшими проблемами усіх рівнян та мешканців Квасилова є ті, що стосуються транспорту та житлово-комунальної сфери. Ми побачили, що в Квасилові потірбно популяризувати створення ОСББ, а у Рівному налаштовувати їх ефективну роботу та проаналізувати роботу голів ОСББ, - розповіла Олександка КОВАЛЕНКО, кандидатка в депутати по 6 округу.



Надзвичайно важливо, що усі кандидати в депутати підписали меморандум про відповідальність перед виборцями під час можливої депутатської каденції. Євген Савчук переконаний, що чесна боротьба - це те, чим запам'ятається ця передвиборна компанія від "Слуг народу", але на жаль цього не можна сказати про політичних конкурентів.

- Під час кампанії проти кандидата в мери Віталія Коваля розповсюджувалася «чорнуха», періодично псували «Куби». Днями поліція затримала молодиків, які це робили, - розповів директор “PST-Україна”, кандидат від 4 виборчого округу Євген САВЧУК. - Але насправді це підтвердження того, що конкуренти нервуються та бояться нас. То ж ми точно робимо все правильно і повинні показати на виборах, що прийшов час змінити управлінську команду для Рівного.

Крім того, під час підсумкової конференції усі присутні підтвердили, що рівнянам обов'язково варто прийти на виборчі дільниці 25 жовтня та віддати свій голос за тих людей, які дійсно працюватимуть для рівнян. А в дургому турі виборів міського голови команда Слуги народу підтримуватиме свого лідера, кандидата на посаду міського голови Рівного Віталія Коваля.






На правах реклами