Ми у Facebook
25.10.2020, 13:20

У кінотеатр можна ходити і в "червоній" зоні

Про подальшу роботу музеїв та театрів поки що ситуація вивчається. Про це 24 жовтня повідомило Міністерство культури та інформаційної політики України.
"Як і в багатьох країнах Європи – тепер і в Україні кінотеатрам дозволено працювати у "червоній" зоні карантину. Відвідувачі тут можуть відчувати себе безпечно – маски, кондиціювання, розсадка через крісло – 50% залу", – йдеться у повідомленні.

Відповідне рішення ухвалила Державна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за ініціативи МКІП та представників мереж кінотеатрів, пише Радіо Свобода.

Наразі міністерство вивчає та аналізує ситуацію щодо подальшої роботи закладів культури в "червоних" зонах – в першу чергу театрів та музеїв.

"Таке рішення не тільки дозволить глядачам отримати "свіжий ковток повітря" від нових фільмів чи вистав, але й дозволить вижити культурним інституціям в період карантину", – пояснюють у міністерстві культури та інформаційної політики України.

Нагадаємо, з 26 жовтня 40 міст України, 10 обласних центрів, у тому числі м. Рівне, віднесені до "червоної" епідемічної зони.

Тим часом на сайті кінопалацу Україна чинний репертуар фільмів до 4 листопада та працює сервіс бронювання квитків на всі сеанси.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ