Ми у Facebook
08.11.2020, 11:00

У Кривому Розі сталася різанина

Поліція затримала 37-річного місцевого жителя. Крім вбивства двох чоловіків, нападник поранив ножем ще вісім випадкових перехожих, серед яких - 8-річний хлопчик.
7 листопада близько 15:20 до поліції надійшло повідомлення про невідомого чоловіка, який на вулиці у Металургійному районі Кривого Рогу кидався на людей з ножем.
Жертвами зловмисника стали випадкові перехожі, яким чоловік наніс численні ножові поранення. В результаті двоє осіб померли на місці, а вісім доставлені до лікарні.

Нападника затримали та доставили до Криворізького відділу поліції. Ним виявився місцевий мешканець 1991 року народження. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.



За даним фактом відкриті кримінальні провадження за ч. 2 п. 1 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 2 ст. 15, ч. 2 п. 1, 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство).

Про це повідомляє Офіційний сайт Національної поліції.

Як написав у Телеграм "Перший міський", після затримання нападник розповів, що не знає, скількох людей вбив, але мав вбити 15. Також зловмисник додав, що здійснити це йому начебто "наказав Бог".





На правах реклами