Рівненська рестораторка розповіла про страви з вав-ефектом
- Сирний рулет - поєднання твердого сиру, курятини, підсмаженої в карі, сирного крему, перцю, кукурудзи, арахісу та чіпсів з буряка. Ніжний і хрумкий водночас.
- Шуба в ролах - це найоригінальніший ремікс усіма знаного салату. У складі знайомі овочі, але з благородною слабосоленою скумбрією та спеціальним соусом замість майонезів. Подається як елегантні роли - загорнутим в норі.

- Салат з файною рибкою. Ще один гурманський рибний салат. З обсмаженою в горіховій паніровці сьомгою, сиром, яйцем, помідором, руколою, ікрою з моркви, червоною цибулею та обсмаженою білою гірчицею. Заправляється лимонним фрешем і гірчичною олією.
- Верін з вершковим сиром та печеною🥕-страва, що недавно вийшла з-під ножа шефа і ще не обзавелася проф.фото. Такої моркви ви ще не їли! Закуска настільки смачна, і ніжна, що ви не повірите своїм рецепторам.
- Паштет Помідор - з курячої печінки, оформлений до столу у вигляді сфери 🍅 (в оболонці з яблучного фрешу).

- Терін з грибами - вишукана і проста закуска, що стане в нагоді замість скучного пюре з печерицями.
- Завиванці - рулетики з курятини, начинені сиром власного в-ва та копченим баликом, подаються з соусом. Універсальна і ситна страва.
- Мандрики - це справжні козацькі пироги. А точніше, запечені вареники з шпинатно-сирною начинкою, що подаються з квасолевим соусом. Ситна гаряча закуска.
- Медальйони із телятини з терновим соусом. Рум’яні і соковиті м'ясні медальйони з авторським соусом на основі терену та коньяку.

- Свинина у фісташковому палантині. М'яке і совите м'ясо, огорнуте фісташковою заправкою під скоринкою листкового тіста. Подається з чорною квасолею і капустою кімчі.
Пропоную ці варіанти для бенкетного столу і ваші друзі точно запам'ятають свято!
Звичайно ж, стіл слід доповнити овочевими салатами та легкими гарнірами - наші адміністратори сумлінно попрацюють над гармонійним меню!
А я вже готую наступний пост про топи ресторану БарМаки
to be continued ...
Гості активно бронюють дати на новорічні корпоративи!
А ми до них наполегливо готуємось: обираємо драйвову музику, пишемо список подарунків Миколаю, складаємо меню та плануємо декілька сюрпризів для вас!
Не зволікайте та резервуйте столик для себе та колег за номером 068 876 5 876

рівнянка, ресторан, страви, Бармаки, галина кухтій, рівненська рестораторка
Ампфутбольна команда “Верес Мрія” здобула історичну першу перемогу

Ампфутбольна команда “Верес Мрія” з Рівного вперше в своїй історії святкує перемогу. У мінітурнірі проти команди “Титани” з Житомира рівняни здобули впевнену перемогу з рахунком 2:1.
переглядів: 42
Де рівняни можуть відпочити цього тижня

У Рівному цього тижня на мешканців і гостей міста чекає низка культурних та пізнавальних заходів для дітей і дорослих. Головними локаціями подій стали міські бібліотеки, які підготували літні програми просто неба, творчі зустрічі та корисні майстер-класи.
переглядів: 44
Вбивці двигунів: як українські водії псують авто в літню спеку

Літня спека — не лише виклик для самопочуття водіїв, а й серйозне випробування для автомобілів. Через неправильний запуск двигуна після нічної стоянки багато українців щодня наражають свої авто на передчасний знос.
переглядів: 70
Курс валют на 7 липня: долар зріс, євро подешевшав

Національний банк України встановив офіційний курс валют на понеділок, 7 липня 2025 року. Згідно з оновленими даними, долар США дещо зріс, тоді як євро та злотий подешевшали.
переглядів: 81
Головні новини ночі на 7 липня

Ніч на 7 липня в Україні минула неспокійно. Російські війська атакували Київ та Харків, а також просунулись на кількох напрямках фронту.
переглядів: 105