Рівненська рестораторка розповіла про страви з вав-ефектом
- Сирний рулет - поєднання твердого сиру, курятини, підсмаженої в карі, сирного крему, перцю, кукурудзи, арахісу та чіпсів з буряка. Ніжний і хрумкий водночас.
- Шуба в ролах - це найоригінальніший ремікс усіма знаного салату. У складі знайомі овочі, але з благородною слабосоленою скумбрією та спеціальним соусом замість майонезів. Подається як елегантні роли - загорнутим в норі.

- Салат з файною рибкою. Ще один гурманський рибний салат. З обсмаженою в горіховій паніровці сьомгою, сиром, яйцем, помідором, руколою, ікрою з моркви, червоною цибулею та обсмаженою білою гірчицею. Заправляється лимонним фрешем і гірчичною олією.
- Верін з вершковим сиром та печеною🥕-страва, що недавно вийшла з-під ножа шефа і ще не обзавелася проф.фото. Такої моркви ви ще не їли! Закуска настільки смачна, і ніжна, що ви не повірите своїм рецепторам.
- Паштет Помідор - з курячої печінки, оформлений до столу у вигляді сфери 🍅 (в оболонці з яблучного фрешу).

- Терін з грибами - вишукана і проста закуска, що стане в нагоді замість скучного пюре з печерицями.
- Завиванці - рулетики з курятини, начинені сиром власного в-ва та копченим баликом, подаються з соусом. Універсальна і ситна страва.
- Мандрики - це справжні козацькі пироги. А точніше, запечені вареники з шпинатно-сирною начинкою, що подаються з квасолевим соусом. Ситна гаряча закуска.
- Медальйони із телятини з терновим соусом. Рум’яні і соковиті м'ясні медальйони з авторським соусом на основі терену та коньяку.

- Свинина у фісташковому палантині. М'яке і совите м'ясо, огорнуте фісташковою заправкою під скоринкою листкового тіста. Подається з чорною квасолею і капустою кімчі.
Пропоную ці варіанти для бенкетного столу і ваші друзі точно запам'ятають свято!
Звичайно ж, стіл слід доповнити овочевими салатами та легкими гарнірами - наші адміністратори сумлінно попрацюють над гармонійним меню!
А я вже готую наступний пост про топи ресторану БарМаки
to be continued ...
Гості активно бронюють дати на новорічні корпоративи!
А ми до них наполегливо готуємось: обираємо драйвову музику, пишемо список подарунків Миколаю, складаємо меню та плануємо декілька сюрпризів для вас!
Не зволікайте та резервуйте столик для себе та колег за номером 068 876 5 876

рівнянка, ресторан, страви, Бармаки, галина кухтій, рівненська рестораторка
Пішла з життя багаторічна працівниця Рівненської міської лікарні Тетяна Серостанова

Рівненська Центральна міська лікарня у скорботі - пішла з життя інженер-метролог Тетяна Серостанова, яка понад 15 років була невід'ємною частиною їхнього великого колективу.
переглядів: 54
Минає 84 роки з часу страшної трагедії у Заліщиках: історія, яку намагалися стерти з пам'яті

На початку липня припадають роковини трагедії, що сталася у місті Заліщики на Тернопільщині.
переглядів: 266
Вартість вищої освіти 2025: скільки коштує навчання в Рівному

Вступна кампанія в розпалі. Вищі навчальні заклади активно закликають абітурієнтів. Та, на жаль, обирають на завжди за бажанням. Серед багатьох факторів - вартість навчання. Отож, на кого в рівненських вищих навчальних закладах навчатися найдорожче та найдешевше?
переглядів: 491
У Дубні віряни просять зцілення у молитві перед чудотворним образом

У Дубні віряни моляться перед святинею: у монастирі перебуває ікона з мощами святих Кипріяна та Юстини.
переглядів: 542
У Богдашеві відбудеться безкоштовний дитячий мультиспортивний табір

10 та 11 липня на стадіоні в селі Богдашів Здолбунівської громади працюватиме мультиспортивний дитячий табір «АкТИвні». Про це повідомила Здолбунівська міська рада.
переглядів: 313