Ми у Facebook
10.12.2022, 22:03

Бенксі виставив на продаж свої роботи, аби допомогти Україні

banksy/instagram.com

Всесвітньовідомий митець з Великої Британії знову допомагає нашій країні. На цей раз митець виставив з півсотні своїх робіт - трафаретів. Один покупець може придбати лише один екземпляр за 5 тисяч фунтів стерлінгів
Усі отримані кошти Бенксі хоче передати на допомогу Україні. Про це митець повідомив в інстаграмі.

Малюнки можна придбати на сайті благодійного фонду Legasy Of War. Кожну з 50 робіт художника підписано і пронумеровано. Один покупець може придбати лише один екземпляр за 5 тисяч фунтів стерлінгів. Таким чином, загальна сума від продажу художніх робіт Бенксі має скласти близько $6,1 тисяч.

Кожен екземпляр має дерев’яну раму та є унікальним. Подряпини на кожен принт Бенксі наносив окремо за допомогою ножа для піци.

Щоб придбати малюнок, потрібно зареєструватися на сайті до 16 грудня. Переможців обреруть за допомогою комп’ютерної програми. Обраним надішлють інформацію про те, як завершити купівлю.

На виручені кошти планують придбати машини швидкої допомоги.

«Вони потрібні на Донбасі для евакуації людей з інвалідністю, літніх людей та постраждалих мирних жителів. Ми також відправимо генератори, газові обігрівачі та ліхтарі на сонячних батареях до громад, які переживають сувору зиму без електроенергії. І зможемо продовжити нашу підтримку притулків у Києві для жінок та ЛГБТ-спільнот», – розповів генеральний директор фонду Legasy Of War Джайлз Дулей.

Про це повідомляє Детектор Медіа.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ