Ми у Facebook
14.02.2023, 20:10

Легка та корисна вечеря: готуємо овочевий суп із цвітною капустою

Приготуйте овочевий суп за нашим рецептом і він точно сподобається вам та вашій сім'ї.
Інгредієнти:
Цибуля - 1 шт.
Морква - 1 шт.
Картопля - 2 шт.
Петрушка - За смаком
Кріп - За смаком
Базилік - За смаком
Часник - 1 зубочок
Броколі - 200 гр.
Цвітна капуста - 200 гр.
Стебло селери - 2 шт.
Консервована кукурудза - 2-3 ст. ложки
Вершкове масло - 20 гр.
Оливкова олія - Для смаження
Сіль - За смаком

Процес приготування:

1. На оливковій олії обсмажуємо дрібно нарізану цибулю.
2. Додаємо в сковорідку до цибулі моркву. Ми натерли морквину на тертці, однак якщо вам більше подобається морква, нарізана кільцями або кубиком, можете нарізати її саме так, як вам подобається.
3. Варимо овочевий бульйон. Для цього в сотейник кладемо нарізану кубиками картоплю, цвітну капусту і моркву. Врахуйте, що ми використовуємо в цьому рецепті дві морквини і якщо першу моркву ми натерли на тертці, то другу нарізаємо кільцями.
4. Броколі варимо окремо від усіх інших овочів.
5. Додаємо до зажарки нарізане стебло селери та смажимо овочі ще 5-7 хвилин періодично помішуючи їх.
6. Перекладаємо броколі в каструлю до овочевого бульйону. Солимо і перчимо бульйон. Також можна використовувати будь-які прянощі та спеції на ваш смак.
7. Відправляємо зажарку в суп, все перемішуємо, ще раз пробуємо і регулюємо смак за допомогою спецій і солі.
8. Наприкінці приготування відправляємо в суп консервовану кукурудзу.
9. Суп подаємо до столу в гарячому вигляді, прикрасивши його свіжою зеленню.






На правах реклами