Ми у Facebook
11.07.2023, 22:44

Які стосунки за знаком зодіаку найкращі та найгірші? Підказки астролога

Відносини в знаках зодіаку, тобто астрологія і любов. Чи можна побудувати стосунки так, щоб вони приносили нам лише гарячі та захоплюючі моменти разом? Чи можна передбачити, як складеться доля тієї чи іншої пари?
На допомогу приходить астрологія, а точніше її область під назвою синастрія, тобто вивчення взаємовпливу планетних систем у гороскопах двох людей.

Згідно з правилами традиційної астрології, є відносини, які несуть в собі великий ризик, інші системи планети навіть аплодують і все складається напрочуд добре.

Кожен знак зодіаку має свої сильні та слабкі сторони , численні недоліки, але також і переваги.

Проблема виникає, коли впертість і небажання йти на компроміс затьмарюють пріоритет, яким повинні бути відносини.

Відносини, яким планети кажуть «так».

Компромісні і гнучкі знаки, такі як Близнюки і Стрілець, намагатимуться пристосуватися до будь-яких обставин. Терези будуть намагатися будь-що пом'якшити конфлікти, а мрійливі Риби спочатку не побачать недоліків об'єкта зітхань, а потім за свій рахунок врятують відносини.
Однак є системи, в яких домовитися набагато легше, ніж в інших компаніях. Ці енергетичні спорідненості включають чотири елементи. Члени однієї стихії без проблем уживаються один з одним.

Відносини в одному тригоні характеризуються взаєморозумінням, схожістю цілей і легкістю контакту . Люди, які є представниками однієї стихії, мають схожий спосіб вчинків, спільні цінності, розуміють один одного без слів.
Такі відносини в рамках одного тригону можуть тривати довго і бути плідними, але з роками вони переходять в якусь дружбу або товариськість.

Хороші прогнози для відносин всередині одного елемента:


СТИХІЯ ВОГНЮ
Овен, Лев, Стрілець і їх спільні характеристики:
фізична активність,
творчість,
бажання діяти,
оптимістичний підхід до життя,
партнерство - це пригода.

СТИХІЯ ЗЕМЛЯ
Телець, Діва, Козеріг і їх спільні характеристики:
збереження,
економіка,
бажання будувати спільні матеріальні блага,
мріє про стабільний будинок,
партнерство — це угода про спільне виконання плану.

СТИХІЯ ПОВІТРЯ
Близнюки, Терези, Водолій і їх спільні характеристики:
комунікабельність,
здатність до компромісу
взаємна толерантність, інтелектуальний обмін,
спільні захоплення,
партнерство – це обговорення та захоплення особистістю.

СТИХІЯ ВОДИ
Рак, Скорпіон, Риби та їх спільні характеристики:
емоційність,
міцні емоційні зв'язки,
чутливість до потреб партнера
емпатія,
партнерство - це близькість і створення безпеки.

Відносини в Зодіаку діють за принципом опозиції

ПРОТИСТАВЛЕННЯ, ПОЛЯРИЗАЦІЯ, ПРИТЯЖЕННЯ – ВІДШТОКУВАННЯ

До дуже хвилюючим, бурхливим і динамічним відносяться відносини, так звані опозиційні пари, тобто засновані на тяжінні протилежностей. У таких відносинах навіть через багато років не згасає жар , партнери сперечаються, сваряться і миряться, але залишаються в таких відносинах, тому що їм все одно цікаво.

Овен - Терези
Телець - Скорпіон
Близнюки - Стрілець
Рак - Козеріг
Лев - Водолій
Діва - Риби

Квадратура, тобто система, обтяжена ризиком

Найскладніші відносини, обтяжені високим ризиком і характеризуються численними проблемами в спілкуванні, - це так звані квадратури. У таких стосунках важко знайти спільні цінності та згуртованість у повсякденному житті. Партнери можуть сперечатися через дрібниці і відчувати, що говорять різними мовами.

Такими домовленостями є:
Овен - Рак
Овен - Козеріг
Телець - Лев
Телець - Водолій
Близнюки - Діва
Близнюки - Риби
Рак-Терези
Лев - Скорпіон
Діва - Стрілець
Ваги - Козеріг
Скорпіон-Водолій
Стрілець-Риби

Рейтинг популярності зодіаку

У зодіаку також є своєрідний рейтинг популярності, тобто є знаки, бажані для партнерів, або ті, які виглядають як загроза.

До найменш популярних знаків можна віднести, наприклад, Скорпіона, якого всі несправедливо бояться як токсичного, або Близнюків, які вважаються схильними до брехні та дволикими. Знаки, які лідирують у рейтингу популярності та охоче зустрічаються в партнерстві, включають Раків (які виглядають турботливими та теплими) або Терезів (які уникають конфліктів і готові йти на компроміс). До складних партнерів, безумовно, відносяться «рогаті» знаки, тобто Овен, Телець і Козеріг - тому що вони вперті, не здаються в суперечках і в повсякденному житті завдають клопоту.
Найменш щасливі руки в Зодіаку

Згідно з астрологічною статистикою, найменш вдалими є союзи Близнюків і Скорпіонів. Тут на кону може стояти розлучення протягом кількох років шлюбу. Відносини між Тельцем і Водолієм теж дуже складні. Потреба Водолія в незалежності і жорсткий, матеріальний підхід до життя Тельця можуть викликати чимало суперечок.
Важко буде також романтичним Рибам і злегка розстріляним Близнюкам. Ці двоє створять стосунки, які пронизують вітром. Відносини Скорпіон - Скорпіон - це любов або ненависть до могильної дошки. Таку пару, якщо вона витримує один одного, повинна з’єднувати справжня Любов, а ця, як відомо, може досягти неба і переставити планети, якщо потрібно.
Найтриваліші стосунки за знаками зодіаку, тобто ті, які мають шанс на 50-річчя весілля

Найбільш вірні і міцні відносини складаються між представниками земної стихії, тобто Телець - Діва, Телець - Козеріг, Козеріг - Діва. До хороших і сумісних пар також відносяться суміші Терези - Близнюки, Терези - Лев, Лев - Стрілець, Рак - Діва.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини