Ми у Facebook
19.09.2023, 11:55

У Рівненському районі поліцейські викрили нарколабораторію

В селі Оржів та Дмитрівка викрили нарколабораторію. Власник каже, що житло здавав киянину.
Санкціоновані обшуки у помешканнях 44-річного жителя села Дмитрівка та 38-річного жителя Оржева провели оперативники управління карного розшуку спільно зі слідчими ВП № 1 та ВП № 5 Рівненського районного управління 16 вересня, у рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом збуту наркотичних речовин.

Під час слідчих дій за місцем проживання жителя Оржева поліцейські виявили 22 алюмінієві стрічки з нашаруванням наркотичних речовин, пластикову трубку та політиленовий пакетик із вмістом речовин, схожих на наркотичні.

Крім того, у іншому помешканні, що належить чоловікові було виявлено та вилучено обладнання для виготовлення психотропних речовин: скляні ємності та трубки, резинові рукавиці із нашаруваннями, прекурсори. Окрім цього, правоохоронці вилучили готовий до вживання метамфетамін.





38-річний чоловік зазначив, що вказане житло здавав в оренду киянину, який нині із сім’єю проживає у Рівному.

Під час санкціонованого обшуку в селі Дмитрівка колишнього Гощанського району правоохоронці виявили близько 100 грамів канабісу, рослини конопель, пристрої для вживання наркотичних засобів та пакетик із порошкоподібною речовиною.

За фактами незаконного виготовлення, зберігання наркотичних речовин та обладнання, призначеного для виробництва наркотичних засобів, психотропних речовин відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтями 309 та 313 Кримінального кодексу України.

Усе вилучене скеровано для проведення експертиз в Рівненський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС. За їх результатами вирішуватиметься питання про повідомлення причетним до скоєних злочинів особам про підозру.





На правах реклами