Ми у Facebook
20.09.2023, 20:51

На Рівненщині відзначили Міжнародний день студентського спорту

На Рівненщині відзначили Міжнародний день студентського спорту з участю понад 150 студентів з вищих навчальних закладів області. Ця спортивна подія відбулася на території спортивної бази Національного університету водного господарства та природокористування.
На заході було зазначено, що Міжнародний день студентського спорту святкується у багатьох університетах країни та символізує початок спортивного сезону для студентів. Учасники події виявилися різними за рівнем спортивної підготовки, але всі вони демонстрували прагнення до самовдосконалення та перемог.

Програма заходу включала традиційну "руханку" та змагання у різних видах спорту, таких як баскетбол 3х3, настільний теніс, міні-футбол та дартс. Кращі результати були визначені серед студентів у цих дисциплінах.

Крім того, на події були підведені підсумки Спортивних ігор серед студентів закладів фахової передвищої освіти, які є важливою частиною студентського життя на Рівненщині. Цьогоріч область також приймала Спортивні ігри з участю команд з різних навчальних закладів України.

Нагадаємо, що Міжнародний день студентського спорту відзначається щороку 20 вересня, і це свято було започатковано за ініціативою Міжнародної федерації студентського спорту під егідою ЮНЕСКО.





На правах реклами