Ми у Facebook
21.10.2023, 19:10

Адміністративний сервіс «Ветеран» надаватиме послуги на всій території Рівненської області. Наразі діє в Рівному та Гощі

Фото social.com.ua

На Рівненщині на базі місцевих центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП) у громадах працюватиме адміністративний сервіс «Ветеран». За принципом «єдиного вікна» послуги нового сервісу будуть доступні ветеранам війни, членам їхніх сімей і родинам загиблих воїнів
Меморандум про це було підписано між Міністерством у справах ветеранів України, Рівненською обласною радою, обласною та районними військовими адміністраціями та головами територіальних громад, як повідомлено на офіційному веб-порталі уряду.

На сьогоднішній день адміністративний сервіс "Ветеран" успішно працює в ЦНАПах Рівного та Гощі. Найближчим часом він буде впроваджено ще в п'яти громадах Рівненської області, а саме: Радивилові, Дубно, Березному, Здолбунові та Корці. Протягом наступного року цей сервіс планується розширити на всю область.

«Відтак, українські ветерани та їхні рідні швидко та фахово отримуватимуть належні адміністративні в одному місці, лише подавши заяву та відповідні документи», – зазначив виконувач обов'язків державного секретаря Мінветеранів Андрій Павловський.

Матеріально-технічну допомогу в реалізації адмінсервісу «Ветеран» надає Програма розвитку ООН в межах проєкту «Посилення стійкості громад в регіонах України».





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ