Ми у Facebook
07.11.2023, 19:44

У Рівному триває конкурс на отримання стипендії мера соціально активним мешканцям з інвалідністю

До 20 листопада 2023 року у Департаменті соціальної політики Рівненської міської ради триває прийом документів для визначення претендентів на отримання стипендій міського голови соціально активним мешканцям з інвалідністю Рівненської міської територіальної громади
З 2021 року у Рівному призначається 15 стипендій міського голови, з яких 5 – для осіб з числа дітей з інвалідністю віком до 18 років та 10 – для осіб з інвалідністю, які досягли 18-річного віку.

Ініціатива спрямована на поглиблення інтеграції людей з інвалідністю у суспільні процеси Рівненської міської територіальної громади, їх морального заохочення до активної участі в громадському житті міста та матеріальної підтримки соціально активних мешканців громади з інвалідністю, які досягли успіхів у творчо-мистецькій, спортивно-масовій, громадській та соціальній діяльності.

На здобуття стипендії міського голови можуть висуватися кандидатури соціально активних мешканців з інвалідністю Рівненської міської територіальної громади, незалежно від групи інвалідності та нозології захворювання, які у поточному або за попередні два роки досягли успіхів у: творчо-мистецькій, спортивно-масовій, громадській, соціальній діяльності тощо.

Висунення кандидатур на здобуття стипендії здійснюється підприємствами, установами, громадськими організаціями (об’єднаннями) людей з інвалідністю, які зареєстровані та діють на території Рівненської міської територіальної громади.

Організація може висунути по одній кандидатурі на призначення стипендії міського голови відповідної вікової категорії (одна дитина з інвалідністю та/або одна особа з інвалідністю).

Департамент соціальної політики Рівненської міської ради проводить прийом документів для визначення претендентів на отримання стипендій міського голови соціально активним мешканцям з інвалідністю Рівненської міської територіальної громади відповідно до розпорядження міського голови від 15.12.2021 № 1451-р «Про організацію призначення стипендій міського голови соціально активним мешканцям з інвалідністю Рівненської міської територіальної громади».

Документи які потрібно подати


Організація, яка висунула кандидата на здобуття стипендії міського голови, подає такі документи:
– мотивоване подання, в якому зазначаються відомості про кандидата в стипендіати (прізвище, ім’я та по батькові);
– протокол засідання організації про висунення кандидата на здобуття стипендії міського голови;
– коротку біографію;
– інформацію про його досягнення і здобутки (у поточному або за попередні два роки у творчо-мистецькій, спортивно-масовій, громадській, соціальній діяльності тощо та копії підтверджуючих документів);
– копію довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків;
– копію паспорта громадянина України/свідоцтва про народження (перша, друга сторінки та сторінки із зазначенням відомостей про реєстрацію місця проживання);
– копію довідки медико-соціальної експертної комісії про встановлення інвалідності;
– згоду на обробку персональних даних.

Пакет документів подається до 20 листопада 2023 року за адресою: м. Рівне, вул. Соборна, 12, каб. 21, (контактна особа: Ігнатова Анна, тел. 0671174155).





На правах реклами