Ми у Facebook
08.12.2023, 08:40

Закоханість та вдача: астропрогноз для всіх знаків

Дізнайтеся, що вам підготували зорі на сьогодні.
Овен
Цього дня Овнам краще не планувати в своєму особистому житті надто екзотичні та енерговитратні заходи, наприклад, поїздки на далекі відстані чи стомлюючі акції з елементами пригод. Якщо є можливість, добре проведіть час разом з близькою людиною вдома або на природі.

Телець
Цього дня зірки обіцяють закоханим Тельцям удачу і натякають, що ключ на щастя знаходиться у власних руках. В атмосфері цієї доби доречні щедрі прояви почуттів і широкі шляхетні жести, але також не буде зайвою частка стриманості, не варто забувати про самоконтроль і особисту гідність.

Близнюки
Цього дня Близнюки не проти продовжити спілкування з об'єктом своїх симпатій у приємному розкутому стилі, але щось може їм у цьому перешкодити. Часто причина затримки буде психологічною. Можливо, вони стануть трохи стриманішими або сентиментальнішими, не зможуть або не захочуть підтримувати деякі теми.

Рак
Закохані Раки можуть проявити егоїстичні нахили і почати думати в першу чергу про себе, а вже потім про кохану людину і про гармонію відносин в цілому. Додавати їм привабливості буде впевненість у собі та своїх поглядах, їм краще не показувати коханій людині своїх коливань.

Лев
Закохані Леви потребують обстановки довіри та захищеності. Якщо вони не отримають цього при спілкуванні з коханою людиною, то можуть почати прагнути до тиші або усамітнення, приховувати свої почуття або придушувати внутрішні потреби. Деякі Леви раптово стануть мовчазними та стриманими.

Діва
Закоханих Дів цей день здатний зробити більш потайливими та сентиментальними. Вони можуть відчути, що все ще прив'язані до свого любовного минулого, навіть якщо воно не завжди було для них безхмарним і щасливим.

Терези
Цього дня закоханим Терезам складно проявляти свої почуття безпосередньо. Їх може зробити вразливіше чутливість і прихована образливість. Вони можуть поставити на основу почуття обов'язку і віддати перевагу його любовній романтиці, болісно розриватися між обов'язками і особистим життям.

Скорпіон
У цей день закохані Скорпіони іноді схильні до мрійливості, але все ж залишаються терплячими реалістами. В їхньому особистому житті навряд чи відбудуться стрімкі зрушення, зате зростуть стабільність і передбачуваність. Навіть якщо буде зроблено крок назад, а не вперед, він виявиться частиною загального плану.

Стрілець
Атмосфера цієї доби здатна подіяти на закоханих Стрільців пригнічуючи. Аж до вечора вони можуть залишатися настороженими і недовірливими, відчувати душевний дискомфорт чи зневіру. У їх романтичних відносинах можуть бути підкреслені вельми інтимні і тонкі психологічні моменти.

Козеріг
Цього дня зірки радять закоханим Козерогам поставити на перше місце настрої та потреби свого партнера, оскільки саме від нього залежатиме емоційне тло дня або хід роману. Якщо він приймає власне рішення, не варто його поспішати і надавати на нього психологічний тиск.

Водолій
Закоханим Водоліям зірки підказують, що в особистих стосунках важливі знаки турботи та співчуття. Якщо коханій людині в даний момент не до ігор і розваг, постарайтеся прийняти до уваги його настрій. Якщо він або вона відчуває якісь життєві труднощі, поспішайте на допомогу.

Риби
Риби вважають за краще бути режисерами свого роману і планувати всі ходи в ньому особисто, контролюючи кожен сюжетний поворот. Цей день сприяє серйозним відносинам, побудованим на вірності та на спільності поглядів. Деякі Риби оберуть самотність або будуть змушені змиритися з ним.





На правах реклами