Ми у Facebook
01.05.2024, 11:02

Увічнення подвигу: у Цепцевицькому ліцеї відкрили Стіну пам'яті для випускників-захисників

У вівторок, 30 квітня, в селі Цепцевичі, у приміщенні ліцею відбулося відкриття Стіни пам'яті, яка присвячена військовим, які навчалися у цьому навчальному закладі.
Про це йдеться на сторінці Сарненської міської ради.

На меморіальній стіні викарбували імена тих, хто віддав життя за Україну:

Олександр Опанасович Брик, народився у 1968 році. В січні 2023 року він був призваний до Збройних Сил України, служив молодшим сержантом у військовій частині А4447. 21 липня 2023 року, виконуючи бойове завдання на Запорізькому напрямку, Олександр загинув.

Володимир Валентинович Губеня, народився у 1972 році. У березні 2022 року він долучився добровольцем до складу 56-ї окремої мотопіхотної Маріупольської бригади. Під час проходження служби стан здоров'я Володимира погіршився, і його довелося госпіталізувати у м. Дніпро. 11 липня 2023 року у лікарні серце Володимира зупинилося.

Михайло Михайлович Жученя, народився у 1976 році. Солдат був мобілізований у вересні 2023 року та проходив службу в 15-му окремому гірсько-штурмовому Севастопольському батальйоні. 4 січня 2024 року під час виконання бойового завдання Михайло загинув.





На відкриття Стіни памʼяті полеглим бійцям прийшли рідні, педагоги та учні. Міський голова Руслан Серпенінов висловив співчуття та подяку рідним Воїнів та вшанував пам'ять загиблих Захисників.

Герої не лише служили своїй країні, а й зробили величезний внесок у майбутню Перемогу над ненависним агресором. Вони стали символом мужності, відданості та самопожертви, демонструючи найвищі риси людської сутності, не зрадивши своїх ідеалів та цінностей.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ