Ми у Facebook
02.05.2024, 18:00

У Костополі новий керівник центру первинної медичної допомоги

Новим керівником Костопільського центру первинної медичної допомоги став Валентин Остапчук, який призначений на посаду генерального директора.
Цю інформацію оприлюднили у Костопільській міській раді.

Валентин Остапчук має понад десятирічний досвід управління приватними медичними закладами, які він і заснував. Він був ініціатором розвитку медичної галузі в області, особливо у сфері надання поліклінічних послуг у приватних закладах.

«Моя робота розпочнеться з аудиту та аналізу діяльності закладу. Деякі проблеми очевидні, але потрібно зрозуміти, що відбувається всередині. Я планую спілкуватися з персоналом, оглянути всі амбулаторії та ФАПи. Метою є перевірка наявності медичних послуг у селах та їх доступності для мешканців», - розповів Валентин Остапчук.

Призначення нового керівника спрямоване на поєднання кращих практик управління в приватних і комунальних закладах для підвищення фінансової стійкості поліклініки. Очікується, що Валентин Васильович використає свій досвід для покращення ефективності роботи центру та зменшення витрат коштів платників податків на медичне обслуговування у місті та селах.

Міська рада Костополя оголосила, що Валентин Остапчук призначений на посаду генерального директора КНП "Костопільський центр первинної медичної допомоги". Це призначення покликане поєднати досвід управління приватними та комунальними закладами з метою підвищення фінансової стійкості центру.

Валентин Остапчук має за плечима понад десять років досвіду управління приватними медичними закладами, які він сам заснував. Його ініціатива сприяла розвитку медичної галузі в області, зокрема у сфері поліклінічного обслуговування.

Новий керівник визначив своїм пріоритетом аудит та аналіз діяльності центру, спілкування з персоналом та огляд амбулаторій та ФАПів. Метою є покращення якості та доступності медичних послуг для мешканців міста та прилеглих сіл.

Призначення Остапчука отримало підтримку від в.о. міського голови, який вірить, що новий генеральний директор доведе, що в поліклініці можуть надаватися всі необхідні медичні послуги.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ