Ми у Facebook
10.03.2011, 16:00

5-6 місця. "Темна конячка" ОДА - Світлана САД

Статус: заступник голови Рівненської облдержадміністрації
Новий кабінет в облдержадміністрації Світлана Сад почала обживати у січні цього року. Саме після різдвяних свят і відбулося її призначення на нову посаду. Відтоді у пані Сад під контролем обласна гуманітарна сфера. Її чиновниця вивчає, як кажуть, у полі. За плановими поїздками на місця пані Світлану складно застати в кабінеті. Кажуть, це її власний спосіб роботи.

Світлана Сад закінчила Рівненський педагогічний інститут ім.Мануїльського за спеціальністю вчитель російської мови та літератури. Встигла попрацювати вчителем іноземної мови, заступником директора, соціальним педагогом. Згодом її призначили директором районного центру "Соціальна служба молоді" в м.Сарнах, а у 2001 році — заступником голови Сарненської РДА. Революційний 2004 рік перевів пані Світлану на посаду заступника директора Сарненського районного центру зайнятості. А осінь 2011 додала в арсенал її здобутків і мандат депутата Рівненської облради.

Змінити службу зайнятості на крісло заступника губернатора пані Світлані запропонував сам губернатор.

— При зустрічі Василь Михайлович запропонував бути його заступником, — відверто зізнається пані Світлана. — За мене ніхто не просив. Відповідаю за свої слова. Василь Михайлович запропонував — я з часом погодилася.

Свою роботу заступниця почала з реформ. Першість дісталася медицині. Вже майже два місяці точаться дискусії навколо оптимізації оптимізації роботи медичних закладів: скорочення штатних одиниць та ліжок, перетворення деяких лікарень у амбулаторії та навіть об’єднання деяких закладів. У планах пані Світлани — подальші реформи. От тільки чи вистачить сили та впливовості на їх втілення...





На правах реклами