Ми у Facebook
12.03.2012, 16:38

1-2 місця: Людмила ТУРОВСЬКА - "Залізна леді" з доброю посмішкою

Статус: Депутат Рівненської міськради, генеральний директор Асоціації "Компанії "Експерт Рівне"
Мама, дружина, бабуся, депутат, оцінювач, експерт, викладач, громадський діяч... Всі ці статуси — в активі Людмили Туровської. Віднедавна до цих статусів додався ще один — блогер.

Вже більше року Людмила Валентинівна веде свій блог на порталі OGO.ua і завойовує інтернет-аудиторію. Інколи складається враження, що всередині цієї чарівної жінки працює ядерний реактор потужністю не менше ніж один з реакторів Рівненської АЕС. Ті, хто знайомиться з Туровською, дивуються: як вона все встигає? Ті, хто знають давно, кажуть: "Ми вже не дивуємось — вона така завжди".

Два роки тому ставши депутатом по мажоритарці, Людмила Туровська працює сьогодні на своєму окрузі так, ніби вибори завтра. У сесійній залі Рівненської міськради позаочі її називають "залізна леді". Завжди виважена, спокійна і навіть холоднокровна у прийнятті рішень. Для неї не існує перешкод, якщо вона впевнена в своїй правоті. І в той же час це жінка, яка часто допомагає знайти компроміс, здавалось би, непримиренним опонентам.

Зовсім інша Людмила Валентинівна у повсякденному житті. Завжди усміхнена і привітна. Любить театр і збирати в себе близьких людей.
Людмила Туровська у наших рейтингах не вперше. Але вперше на піку... Щоправда, в цьому немає нічого дивного. Як каже про себе жінка: "Якщо потрібно, можу й революцію організувати!". І повірте нам — зможе...





На правах реклами