Ми у Facebook
03.05.2024, 19:34

На Рівненщині чоловік проштрикнув цвяхом колишню дружину (+ФОТО)

Поліцейські затримали мешканця Рівненського району за те, що він завдав умисно тяжких тілесних ушкоджень колишній дружині. 32-річну жінку з села Курозвани доставили до лікарні. Чоловіка триматимуть під вартою під час розслідування.
Конфлікт між колишнім подружжям почався через місце проживання жінки у перший день травня. Нетверезий 37-річний чоловік прибув до неї, щоб знову вирішити свої відносини. Під час сварки він вдарив її цвяхом, який мав при собі, завдаючи два проникаючі поранення в грудну клітку та багато інших ушкоджень. Після нападу він втік, а жінка сама викликала швидку.




Оперативники знайшли 37-річного зловмисника на одній з вулиць села Курозвани, але інструмент злочину він вже викинув. Слідчі з поліції №5 у смт Гоща затримали його за статтею 208 КПК України та оголосили про підозру у вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження за ч.1 ст. 121 КК України.




Суд вирішив тримати підозрюваного під вартою протягом 60 днів. За цей злочин йому загрожує від п'яти до восьми років ув'язнення.

За повідомленням з поліції Рівненщини.

Нагадаємо, на чоловіка склали протокол, бо він показував усім голі сідниці. Лікар на Рівненщині взяв хабар і пообіцяв допомогти отримати групу інвалідності





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ