Ми у Facebook
09.05.2024, 20:30

Військовий із Рівненщини освідчився коханій на Сході України

На теренах Сходу України відбулося романтичне освідчення військового з Рівненщини перед його коханою, яка приїхала до нього.
"Любов - це найпрекрасніше з почуттів, яке існує у цьому світі", - так відзначають Назар та Маргарита, що сьогодні, 8 травня, урочисто об'єдналися в шлюбі.

Цю історію кохання розповіли на сторінці 23 інженерно-позиційного полку в соціальній мережі Facebook.

Їхня любов зародилася восени 2022 року, коли молоді люди познайомилися онлайн. Після тижня листування Назар запросив Маргариту на першу зустріч.

"Обоє хвилювалися, коли побачили один одного вперше. Нам було доволі незручно. Але Назар мене підкорив своєю відвертістю та манерою спілкування. Він - людина з добрим серцем та вихованим манерами", - розповідає Маргарита.

У березні 2023 року Назара викликали на службу до Збройних Сил України. Закохані могли зустрічатися не часто, але почували все більше потребу одне в одному.

"Я служу у 23 інженерно-позиційному полку. І війна підкреслила для мене важливість кожного дня та близьких. В якийсь момент я зрозумів, що люблю Маргариту. Вона - жінка, з якою я хочу прожити все своє життя. Тож я почав готувати подарунок коханій, який відбувся далеко від нашого дому - на Сході України", - розповідає 24-річний боєць-медик одного із підрозділів полку.

У жовтні минулого року Маргарита відправилася на зустріч із коханим. Дівчина не підозрювала, що чекає на неї. Військовослужбовець все заздалегідь спланував: він придбав каблучку для коханої та отримав підтримку своїх друзів, які "на місці подій" створили серце з гільз.

Під час зустрічі із коханою Назар опустився на одне коліно. І на своє запитання, яке найбільше цікавило його, боєць-медик почув таке очікуване слово - "ТАК".

Минуло пів року з того часу. Учора, 8 травня, молодята урочисто поєднались у шлюбі. Назар та Маргарита мріють про завершення війни та мирне та щасливе життя у вільній Україні.





На правах реклами