Ми у Facebook
09.05.2024, 22:08

Ліна Костенко і Валерій Залужний тепер почесні громадянани Києва

Ліна Костенко та Валерій Залужний стали почесними громадянами міста Києва.
Ліна Костенко та Валерій Залужний стали почесними громадянами Києва за рішенням міської ради. Урочисту церемонію нагородження провів міський голова Віталій Кличко, вручивши їм звання "Почесний громадянин Києва".

Віталій Кличко підкреслив, що цим актом місто висловлює свою повагу та визнання перед двома видатними особистостями, які стали символами моральної сили для киян та всієї України.

"Ліна Василівна втілює незламність та талановиту душу українців, вона символ свободи та сміливості. Валерій Федорович був визнаний за особисті заслуги у захисті столиці та державного суверенітету", - зазначив Кличко.

Міський голова особисто вручив відзнаки поетесі та генералові в присутності директора видавництва "А-ба-ба-га-ла-ма-га" Івана Малковича.

"Мені дуже приємно було стати свідком цього урочистого моменту, коли двом видатним українським особистостям були вручені заслужені нагороди", - сказав Малкович.

У своєму Telegram Валерій Залужний подякував громаді Києва за високу нагороду та велику честь бути поруч з Ліною Костенко, опублікувавши спільне фото з нею.





На правах реклами