Ми у Facebook
01.06.2011, 11:46

Рівненські модниці цього року обирають сукні різного крою

Класичні і вельми оригінальні сукні стали важливими для кожної мешканки мегаполіса, яка ще не забула про власну дамську суть. У моду вкотре повернулась жіночність, а разом з нею практичні повсякденні літні сукні, а також надзвичайно прекрасні, спеціально для зовсім особливих випадків.
Трикотажний одяг або ж жіночі відкриті сукні – всі вони вже стали найкращими друзями чарівних дівчат. Це підтверджують й представники сильної половини, яким подобається дивитися на прекрасні фігурки у вільному або ж обтягуючому одязі. Будь-яка витончена літня сукня прикрашає краще, ніж коштовності, і чудово акцентує увагу на жіночності, навіть при повній відсутності косметики.

На роботу цього літа можна одягнути стильні літні сукні строгого крою, з числа яких дуже просто знайти саме той варіант, який підійде вам ідеально.

Стильне рішення для офісу — трикотажна сукня чіткого крою. Контраст чорної і білої тканин роблять фігуру стрункішою. Якщо плечі відкриті, одягайте з сукнею легкий літній жакет.

Сукня простого покрою в стилі 60-х зшитої з бавовни, добре сидить і ефектно підкреслює принади. Широкий пояс зробить акцент на лінії талії та на тканину сукні. Завдяки цьому покрою стегна не здаються занадто широкими.

Також для офісних працівниць вдалим вибором стане літня сукня-сорочка. Це вбрання з щільної тканини покрою "трапеція" підходить для раннього або пізнього літа, коли дні трохи прохолодні. Виріз із запасом і рукава до ліктя зорово роблять верх фігури стрункішою.

Для тих панянок, у яких є деякі недоліки у фігурі, стилісти радять так звані плаття "труба". Силует “труба” маскує повноту грудей, стегон і талії. А яскраві аксесуари, відволікаючи на себе увагу, підсилюють ефект.

Модні цьогоріч також і вільні літні сукні та сукні-сарафани. Вільні сукні, або як їх ще називають сукня-балон вище коліна, крадуть, так би мовити, відсутність талії. Ідеально підходять для жінок з фігурою "яблуко". А от сарафани зазвичай прямого крою і на бретельках гарно підкреслюють груди. Грайливо виглядає наряд, що підкреслює талію з кльошною спідницею.

Сукня без лямок ідеально підходить дівчатам з витонченими плечима та не велеким бюстом. Такий крій зазвичай обирають собі зовсім юні дівчатка і крокують у них на пляж або пляжну вечірку.

Особливим шармом володіє так звана “селянка”. Найкраще підходить для поїздки за місто, якщо пошита з легких натуральних тканин. Проте дизайнери запевняють, що у такому вигляді вам буде комфортно не лише на природі, а й у спекотний літній день на робочому місці.



Рівнянка Аліна, яка працює менеджером в одній із фірм Рівного для роботи обрала саме таке плаття. Мінімум косметики та прикрас. Жіночність, каже, завжди в моді. Втім, замість традиційних прикрас обрала прикраси на голову.



Не існує дівчат, яким не пасували б сукні. Просто треба підібрати саме той фасон, який підкреслить усі Ваші достоїнства. Цей невпинний пошук досить цікавий будь-якій дівчині як процес, а в результаті принесе свої плоди у вигляді захоплених поглядів і компліментів. Це гідна і велика нагорода, враховуючи, що представниці слабкої статі чепуряться якраз, щоб досягти цього результату.





На правах реклами