Ми у Facebook
15.07.2011, 08:14

У Рівному не знають, що робити, аби відновити гаряче водопостачання

Гаряча вода з’явиться в оселях рівнян не скоро. Спершу планові ремонти мережі затримували пуск, а тепер... підвищення ціни на газ.
Поскаржився на невизначеність ситуації у житлово-комунальній сфері членам виконкому міський голова Рівного Володимир Хомко. За його словами, два з трьох теплопостачальних підприємств міста не мають боргів, а от за КП “Теплотранссервіс” борг у 15 мільйонів. Він утворився через те, що всі кошти, отримані від споживачів, пішли на погашення кредиту, оформленого минулого року.

— Ми планували взяти іще один кредит, домовились з банком про запас — 20 млн, щоб точно вийти на нуль. Але з 1 липня піднялася ціна на газ, думаю, що й не всі про це знають, на 18 відсотків. Міністра нема, віце-прем’єра нема, плану дій якогось немає, селектор, який мав бути з цього питання, відмінили, — обурювався мер. — На щастя, вже представили міністра житлово-комунального господарства. Тепер хоч є з ким говорити, будемо знати, що робити далі, як діяти.

Мер Рівного не знає, коли у місті буде гаряча вода

Як запевнив міський голова, схожа ситуація склалася по всій Україні. Але на відміну від боргів деяких областей, заборгованість Рівного невелика.

Чи "зірветься" початок опалювального сезону в Рівному? [+ІНТЕРВ'Ю]

Тим часом тривають ремонти теплотрас до початку опалювального сезону. Їх планують закінчити до першого серпня. Можливо, тоді проясниться й ситуація з газом і, відповідно, з поверненням гарячої води в оселі рівнян.

Нагадаємо, гаряче водопостачання у Рівному відключили 3 червня.





На правах реклами