У Рівному не знають, що робити, аби відновити гаряче водопостачання
— Ми планували взяти іще один кредит, домовились з банком про запас — 20 млн, щоб точно вийти на нуль. Але з 1 липня піднялася ціна на газ, думаю, що й не всі про це знають, на 18 відсотків. Міністра нема, віце-прем’єра нема, плану дій якогось немає, селектор, який мав бути з цього питання, відмінили, — обурювався мер. — На щастя, вже представили міністра житлово-комунального господарства. Тепер хоч є з ким говорити, будемо знати, що робити далі, як діяти.
Мер Рівного не знає, коли у місті буде гаряча вода
Як запевнив міський голова, схожа ситуація склалася по всій Україні. Але на відміну від боргів деяких областей, заборгованість Рівного невелика.
Чи "зірветься" початок опалювального сезону в Рівному? [+ІНТЕРВ'Ю]
Тим часом тривають ремонти теплотрас до початку опалювального сезону. Їх планують закінчити до першого серпня. Можливо, тоді проясниться й ситуація з газом і, відповідно, з поверненням гарячої води в оселі рівнян.
Нагадаємо, гаряче водопостачання у Рівному відключили 3 червня.

Прикмети дня та що не можна робити 16 липня

16 липня православні українці вшановують пам’ять преподобного Іоана Вишенського — подвижника, мислителя та одного з найвідоміших святогорців. У цей день також згадують низку мучеників, а в народі дотримуються прикмет і застережень, пов’язаних із Фіногоєвим днем.
переглядів: 81
Як рано з рівненського автовокзалу їдуть автобуси і маршрутки (II частина)

Літо кличе у дорогу! Тож це найкращий час, аби розширити власні горизонти і вирушити в дорогу. Й запорука хорошої мандрівки – це правильне й доцільне планування. І тут у нагоді стане розклад руху транспорту.
переглядів: 215
Рівненський пологовий будинок чекає майбутніх батьків на День відкритих дверей

Пологовий будинок Рівненської міської ради запрошує майбутніх батьків на День відкритих дверей, який відбудеться у суботу, 19 липня, о 10:00. Це чудова нагода ознайомитися з умовами та процесом пологів, а також отримати відповіді на всі питання, що турбують майбутніх батьків.
переглядів: 222
Сало по-українськи: традиція, смак і трохи користі

Сало — це більше, ніж просто їжа. Для багатьох українців воно — символ дому, традицій, душевної гостинності й навіть національної ідентичності. Поки хтось іронізує, мовляв, без сала в Україні й хліб не смакує, ми розповімо: чому цей продукт досі залишається улюбленим, чим корисний (і коли — ні), як його їдять та з чим поєднують.
переглядів: 220
Ботулізм та літня спека: як уникнути небезпеки при споживанні риби – рекомендації фахівців

Державне агентство меліорації та рибного господарства України наголошує на важливості дотримання правил безпечного споживання риби та морепродуктів у літній період. У зв'язку зі спекою значно зростає ризик харчових отруєнь та гострих кишкових інфекцій, серед яких особливу небезпеку становить ботулізм.
переглядів: 223
Реклама