Ми у Facebook
09.08.2012, 10:06

Новий керівник Рівненського ливарного обіцяє повернути гроші та вийти на зовнішні ринки

Від 1 серпня 2012 року комерцiйним директором компанiї ТОВ ПКБ "Українське машинобудування", яка здiйснює управлiння ЗАТ "Рiвненський ливарний завод" та ЗАТ "Технопривiд", призначено Вадима СТОРОЖУКА. Про це повідомили з прес-служби ТОВ ПКБ "Українське машинобудування".
Сам Вадим Сторожук уже відомий на Рівненщині. У 2009 році, після виборів міського голови Рівного, саме він замінив на посаді директора РОВКП ВКГ "Рiвнеоблводоканал" Володимира Хомка. Та вже за рік — звільнився за власним бажанням. Пiзнiше працював начальником управлiння промисловостi Львiвської облдержадмiнiстрацiї.

— Якось так склалося, що я приходжу на підприємства не у найкращі часи, а йду, коли там справи налагоджуються, — відповів пан Строжук, коли OGO.ua поцікавилось, як же тепер вирішуватимуться проблеми горезвісного ливарного заводу. — Не хочу дивитись назад і говорити про пікети на ливарному, адже коли підприємство практично знищували, ніхто з цього приводу чомусь не виходив на пікети. Тому зараз дивимось тільки вперед. У липні ми почали працювати, виходимо на зовнішній ринок, ведемо перемовини про співпрацю з відомими компаніями, які зацікавилися нашою продукцією. Звісно, спершу це буде “напівфабрикат”, який дооснащуватимуть у Європі, але на ньому уже буде знак “виготовлено у Рівному”.

Що ж до повернення заборгованої за півроку заробітної плати працівникам ливарного, то пан Сторожук зазначив, що “саме для цього і відбуваються перепризначення, аби робота заводу не просто закрила минулі борги, а й дала людям майбутнє”. Одним із варіантів такого майбутнього буде, за його словами, перекваліфікація працівників на більш сучасну.


ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Вадим Сторожук: “Не плутайте нахабство зі сміливістю!”
Вадим Сторожук пішов з “Рівнеоблводоканалу”
Прокуратура порушила кримінальну справу про невиплату зарплати на Рівненському ливарному заводі
Працівники Рівненського ливарного заводу вийшли на пікет





На правах реклами