Ми у Facebook
07.11.2012, 17:34

"ТОП-20: найуспішніші студенти Рівненщини": представляємо учасників інтернет-голосування (ч.2)

До 13 листопада включно триватиме інтернет-голосування в рамках Другого обласного рейтингу "ТОП-20: найуспішніші студенти Рівненщини". Знайомтесь із другою десяткою фіналістів - і обирайте найдостойнішого!
Рейтинг "ТОП-20: найуспішніші студенти Рівненщини" проводиться вже вдруге. Двадцятку фіналістів редакція обрала за результатами аналізу анкет претендентів. Серед наших фіналістів - представники шести вищих навчальних закладів Рівненщини: Національного університету "Острозька академія", Національного універистету водного господарства та природокористування, Рівненського державного гуманітарного університету, Рівненського інституту Київського університету права, Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем'янчука та Мирогощанського аграрного коледжу.

Минулорічний переможець рейтингу - студент факультету менеджменту НУВГП, віце-президент молодіжної організації "Smart People" Віктор Чугай. Кому він цьогоріч передасть першість у студентському рейтингу Рівненщини - залежить виключно від активності інтернет-користувачів, друзів і прихильників наших конкурсантів.

Нагадаємо: нагородження переможців відбудеться 14 листопада, а інтернет-голосування триватиме до 13 листопада. Отож, знайомтеся із досягненнями наших фіналістів - і обирайте найуспішнішого студента Рівненщини!

Юлія МІНІЧ, студентка НаУ “Острозька академія”:

- Навчаюсь на другому курсі за спеціальністю "Журналістика". За період першого року навчання брала активну участь у громадському житті, а також маю гарні досягнення у навчанні. Була учасницею польсько-українського тренінгу "Пізнай Польщу". Зробивши мультимедійну газету, наша команда виборола перше місце і мала можливість поїхати в Польщу на чотири дні, побачити культуру та традиції передрізвяної Варшави. Згодом брала участь у конференції в Києві на тему "Релігійна журналістика", також була учасницею навчальних семінарів із інтернет-журналістики у Польщі, які проводила асоціація "Нове Медіа".

У майбутньому хочу дійти власне до того, що замислила. Оскільки я навчаюся за спеціальністю "Журналістика", не дивно, що я хочу стати кваліфікованим спеціалістом своєї професії. Тому це основна ціль, до якої я буду іти та здійснювати свої плани.

Олег ОНОФРІЙЧУК, студент МЕГУ ім.академіка Степана Дем'янчука:

- Навчаюсь на четвертому курсі за спеціальністю "Фінанси і кредит". Основними навчальними досягненнями вважаю навчання у двох ВНЗ на відмінно та успішну участь у всеукраїнських олімпіадах серед вищих навчальних закладів зі спеціальності «Фінанси і кредит».

Нині я є головою студентської ради свого університету, що дає мені змогу брати активну участь у житті як університету, так і міста в цілому. А у сфері спорту основне моє досягнення - те, що ось уже два роки я є чемпіоном університету з шахів та шашок.

У майбутньому бачу себе або успішним банкіром, або працівником сфери державної влади. Цілі перед собою ставлю завжди максимально високі. Одразу після навчання хотів би влаштуватися на роботу не простим робітником, а працівником, у якого є певні повноваження, тобто на керівну посаду. Для цього намагаюся брати участь у якомога більшій кількості різноманітних заходів для підвищення своєї обізнаності та комунікабельності. Також старано навчаюсь, для того щоб бути повністю обізнаним у своїй спеціальності.

Людмила ПАНАСЮК, студентка НаУ “Острозька академія”:

- Для мене моїм основним досягненням досі лишається вступ до омріяного вишу, на бажану спеціальність - "Журналістика". Нині навчаюсь на другому курсі. Пишаюсь собою за те, що мені вдалось взяти участь в україно-польсько-білоруському проекті фундації Новомедіа "Журналісти-активісти". Два моїх блоги - для мене теж досягнення.

Я хочу сповна реалізуватись в обраній професії, тому бачу себе в журналістиці. Проте, я хочу бути не лише практиком, а й теоретиком. Тому також планую вести наукову діяльність, зокрема досліджувати вплив медіа на дітей, можливо, стати медіапедагогом.

Я веду блоги, друкуюсь у місцевих та регіональних виданнях, звісно, навчаюсь журналістиці в університеті. Також обрала тему курсової, яку можна вважати початком наукової діяльності.

Іванна ПРИСТАЙОВИЧ, студентка НаУ “Острозька академія”:

- Досягти чогось у житті не так вже й важко. Просто потрібно докласти деяких зусиль: часом недоспати ніч, а часом лише дати шанс кожному дню стати кращим у твоєму житті. Я б сказала, що досягнення – це шлях до мрії. Я мрію стати відомою журналісткою, тому мої досягнення пов’язані саме зі сферою мас-медіа.

Я одна з активних студенток спеціальності «Журналістика», де навчаюсь на другому курсі. Дописую на Рівненський інформаційний портал OGO.ua, веду там блог. Також я є дописувачем газети "Здолбунів сіті". Розпочинаю свою кар'єру як журналіст-волонтер порталу "Громадський простір". Після закінчення Школи універсального журналіста допомагала в якості волонтера проводити такі школи у Дубні та у нашій Острозькій академії. А у липні цього року, у складі делегації Рівненщини, яка складалась переважно зі студентів Острозької академії, стала учасницею семінару з онлайнової журналістики у Варшаві. Там ми видали спільну польсько-українсько-білоруську мультиму (електронну газету).

Намагаюсь брати участь у різноманітних корисних тренінгах, які стимулюють до кар'єрного росту, допомагають встановлювати нові цікаві та корисні контакти насамперед у журналістському середовищі. Останнім був тренінг "Громадська журналістика та відповідальні соціальні медіа".

Зараз я також навчаюся у Школі моделей «ARTmodels», оскільки вважаю, що краса, як і розум, - невід’ємна частина кожної жінки.

Також зараз подаюся на різні конкурси, наприклад, «Срібне перо 2012», працюю над науковими статтями. У грудні планую відвідати конференцію в Польщі, але про це ви дізнаєтеся пізніше, тому ставлю три крапки…

У кожної людини є своя мета, ціль життя. Жити для певної мети - це властивість людини, те, що відрізняє нас від інших створінь. В мене теж є ціль – вдосконалюватися з кожним днем, прожити цікаве неординарне життя! В майбутньому себе бачу, насамперед, Людиною! Ну також, звичайно, перспективною успішною жінкою! Можна ж помріяти:) А нині я працюю на свої мрії: напрацьовую знайомства! Тому що краще бути хорошистом з широким колом знайомств, ніж відмінником без контактів!

Анна РАДЬКО, студентка НУВГП:

- Навчаюсь на 5 курсі за спеціальністю "Економіка підприємства". Відмінниця навчання. Стипендіат міського голови 2011 року. Капітан команди «Картель», переможниці «Відкритого економічного турніру, 2009», призера «Відкритого економічного турніру, 2011» - інтелектуального командного змагання студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів. Доповідач багатьох міжнародних конференцій (1-ша міжнародна конференція молодих вчених «Економіка і менеджмент 2010»; Міжнародна конференція «Finance and Banking in Eastern Europe during the Financial Crisis», Польща, Краків; VІІІ Міжнародна студентська науково – практична конференція «Проблеми і перспективи розвитку економіки в умовах ринку», Міжнародна науково – практична інтернет конференція «Розвиток країн в умовах глобалізації: технологічні, економічні,соціальні та екологічні проблеми»). Автор науково – дослідних статей.

Активно займаюсь громадською діяльністю. Очолюю відділ зовнішніх зв’язків молодіжної команди «Smart People». Керівник проекту «Серія розважальних вечірок «Smart Parties», керівник Першої у Рівному «Школи Персональних Фінансів». Координатор Global Management Challenge-2011 у Рівному, член Всеукраїнської Асоціації Маркетингу. Голова правління Рівненської міської молодіжної організації «Фундація Регіональних Ініціатив» 2008 – 2010 років, організатор громадських акцій, таких як «Почуйте Всі», «Студент року».

У майбутньому бачу себе провідним економістом, успішним керівником та лідером. Усі цілі пов’язані із реалізацією такої мети. А для її досягнення подорожую, відвідую тематичні навчання, спілкуюсь із цікавими людьми, обмінююсь досвідом, багато читаю, вчусь, ну і, звісно ж, реалізовую отримані знання на практиці!

Мар'яна САХАРУК, студентка РДГУ:

- Навчаюсь на четвертому курсі за спеціальністю "Культурологія". Головні мої досягнення - це, напевно, навчання та активна участь у житті університету. Навчаюсь на "відмінно", отримую підвищену стипендію, беру активну участь в усіх творчих заходах, які проводяться в нас на кафедрі, очолюю студентське наукове товариство "Афіна", є дописувачкою нашої студентської газети, учасницею всеукраїнської та міжнародної наукових конференцій (нагороджена грамотою за кращу доповідь).

У майбутньому бачу себе успішною людиною, зокрема, кваліфікованим працівником - культурологом. У моїх життєвих цілях - реалізація себе як культуролога, успішне закінчення університету, створення щасливої сім'ї та, звичайно. перемога у проекті "ТОП-20: найуспішніші студенти Рівненщини"

Намагаюсь втілювати свої плани в життя. Долаю вершини нових знань, цікавлюсь новинками в галузі культури і просто живу з креативними поглядами на своє майбутнє і майбутнє нашої країни - України.

Ольга СВИРІПА, студентка НаУ “Острозька академія”:

- Навчаюсь на 5 курсі за спеціальністю "Документознавство та інформаційна діяльність". До своїх досягнень відношу переклад збірки новел Георга Гейма «Злодій» з мови оригіналу (німецька) та початок роботи над перекладом Майстра Екхарта (середньовічний містик) «Сестра Катрей» (мова оригіналу – німецька).

У майбутньому планую працювати у сфері перекладу. Також, можливо, займатись літературною діяльністю. А для цього вже нині активно займаюсь перекладами та намагаюсь писати власні літературні твори.

Олена ТАРАСЮК, студентка РДГУ:

- Навчаюсь на четвертому курсі за спеціальністю "Вчитель української мови та літератури, редактор освітніх видань". Пишу вірші, есеї, публікуюся в газетах.

У майбутньому бачу себе письменником,викладачем вищого навчального закладу або редактором освітніх видань, а, можливо, депутатом!

Нині прагну насамперед успішно закінчити університет, а для цього - старанно підвищую свій фаховий рівень.

Максим ХІЛІНСЬКИЙ, студент Рівненського інституту Київського університету права:

- Навчаюсь на третьому курсі за спеціальністю "Правознавство". Зі шкільних років беру активну участь у громадському житті школи, села, органів учнівського самоврядування; у проведенні різноманітних заходів, акцій, громадських опитувань. З власного досвіду роботи я прийшов до висновку: коли хочеш змінити щось на краще, потрібно починати з себе. Удосконаливши себе, можна досягти значних результатів. І тим самим показати приклад іншим молодим людям.

На мою думку, основним моїм досягненням є те, що не дивлячись на мій молодий вік, я зміг досягнути поваги серед свої друзів, однолітків, а також однодумців у своїй громадській роботі. Завдяки своїй активності на сьогоднішній день я зміг піднятися з найменшої сходинки до вищої, але зупинятися на досягнутому я не збираюся. Першою своєю сходинкою є те, що ще під час навчання на першому курсі інституту я був обраний заступником голови студентської ради РІ КУП. У подальшому я став і залишаюся заступником голови Рівненської обласної молодіжної громадської організації “Молоді Регіони” і паралельно являюсь активістом громадського об’єднання “Молодіжний ForUm” . Завдяки моїй наполегливості, досвіду роботи з людьми різних сфер діяльності, я зміг стати помічником депутата обласної ради Олесі Ткачук. Згодом став членом комісії з питань реалізації державної молодіжної політики Рівненсього міськвиконкому.

Отже, відчуваю, що все те, що робив, було корисним і потрібним. Пишаюся, що своєю діяльністю приносив славу школі, селу, району. По житті я керуюся одним правилом:”Той, хто хоче, робить більше, ніж той, хто може".

Себе в майбутньому я бачу успішним високваліфікованим юристом. Мій вибір професії обумовлено тим, що я вирішив допомагати людям, адже насамперед проблеми права відіграють найважливішу роль в сучасному демократичному суспільстві та правовій державі. Сучасний юрист повинен бути обізнаним у всіх справах і бути на крок попереду інших. Повинен правильно, логічно висловлюватися і вміти переконувати. Бути справедливим, чесним, ерудованим і звичайно ж впевненим у собі, допомагати людям, які до нього звертаються, розумно підходити до вирішення проблем. На мій погляд саме такими якостями з кожним днем я маю оволодівати та збагачувати свій внутрішній світ.

Після закінчення інституту я збираюся продовжити навчання в Національному університеті "Юридична академія України імені Ярослава Мудрого" тому, що хочу здобути більше знань, що допоможуть мені в майбутньому досягнути ту ціль,яку я перед собою ставлю. Намагаюся щодня загартовувати себе тими справами, які роблю на посаді помічника депутата, а також - збагачувати себе спілкуванням із новими людьми, а це - не лише задоволення, а й цікавий досвід!

Андрій ЯКИМЧУК, студент НУВГП:

- Навчаюсь на четвертому курсі за спеціальністю «Організація перевезень та управління автомобільним транспортом». Одним із своїх досягнень я вважаю заснування спільно з моїми друзями молодіжної громадської організації "Smart People" у січні 2010 року. За час існування нашої організації ми провели чимало різних і цікавих проектів, про які, думаю, багато хто з вас чув. В організації я відповідав за ІТ-відділ. За цей час створив чимало логотипів та меню для нашої групи "В Контакті". Також, окрім графічної частини, виступав і за технічну. За час мого перебування в організації отримав чималий досвід у проведенні високоякісних семінарів зі спеціалістами в різних сферах, а також у проведеннях тематичних вечірок. Також як технічний спеціаліст брав участь у проведенні 20 міжнародної виставки «Охорона здоров'я» у Міжнародному виставковому центрі в Києві.

У майбутньому хочеться працювати у великих компаніях, які хочуть допомагати людям розвиватися, адже розвиваючи людей, ми розвиваємо нашу країну. Хочеться розвивати в людях не тільки любов до рідної країни, але і їх вміння спілкуватися з іноземцями, тим самим сприяючи визнанню України в цілому світі. Щоб Україну не вважали третьосортною країною чи частиною Росії! Хочу допомогти Україні розквітнути!

Щоб досягти свого, або ж хоча б почати досягати, я почав прислуховуватись до людей, які багато чого досягли не тільки в Рівному але й в Україні. Зокрема, у 2011 році був учасником Національної конференції Leadership Developmnet Seminar у Києві, яка стосувалась маркетингу. Був співорганізатором конкурсу молодіжних стратегічних ініціатив "Моя мала батьківщина 2015".

"ТОП-20: найуспішніші студенти Рівненщини": досягнення минулорічних лауреатів

"ТОП-20: найуспішніші студенти Рівненщини": нові розповіді про досягнення минулорічних лауреатів





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ