Ми у Facebook
07.10.2012, 22:57

"ТОП-20: найуспішніші студенти Рівненщини": досягнення минулорічних лауреатів

До 21 жовтня триває прийом анкет для участі у Другому обласному рейтингу "ТОП-20: найуспішніші студенти Рівненщини". Поки організатори обробляють анкети, що надійшли від перших цьогорічних претендентів, пропонуємо читачам OGO.ua дізнатись, як склалась доля деяких фіналістів-2011!
Нагадаємо, що за результатами інтернет-голосування відвідувачів порталу OGO.ua у минулорічному рейтингу переміг студент факультету менеджменту Національного університету водного господарства та природокористування Віктор Чугай. Із нього ми й почали своєрідне групове інтерв'ю з минулорічними лауреатами рейтингу. Запитання було для всіх однаковим: як прожили ви цей рік, що змінилось у вашому житті, чого досягли?

Пропонуємо "першу серію" відповідей минулорічних найуспішніших студентів Рівненщини!

Віктор ЧУГАЙ, переможець Першого обласного рейтингу "ТОП-20: найуспішніші студенти Рівненщини":
- Рік видався продуктивним. Всіх цілей, які ставив минулого року - досягнув. Мова йде про створення персонального сайту, курси анлійської мови. Найбільші досягнення, звичайно, стосуються молодіжної організації "Smart People", віце-президентом якої я є! Успішно провели серію вечірок "Smart Parties" та перший сезон проекту "Smart Meetings". Працюємо й надалі за цим напрямом, креативимо, як завжди - у пошуках нових ідей.



Вітаємо рівненську молодіжну організацію "Smart People" з другою річницею!

Окрім цього, відзначився як учасник міжнародного проекту X-Culture International Business Student Cooperation Project. Будую цілі на наступний рік, інвестую в себе. Адже кінець однієї історії - початок нової.



Наталія МАЛИНОВСЬКА:
- Після участі у конкурсі «ТОП-20: найуспішніші студенти Рівненщини» у моєму житті відбулося багато змін. Я стала випускницею «Вищої Політичної Школи Молодих Лідерів -2012» та стипендіатом програми «Студенти для органів місцевого самоврядування». Успішно пройшла стажування у Рівненській обласній державній адміністрації. Також я стала координатором мультифестивалю «Студентська республіка» у Рівненській області. Разом зі студентами ми будували Країну мрій на регіональному етапі в с.Козлин, а по його завершенні делегували рівненську команду до Криму.



Студентська молодь Рівненщини намалювала спільну картину

Крім того, отримала диплом магістра політології та продовжую займатися науковою діяльністю.

На Рівненщині визначать найуспішніших студентів

Ірина БРОХ:
- Те, що я увійшла до рейтингу "ТОП-20: найуспішніші студенти Рівненщини" стало не останнім моїм досягненням, а ще більшим стимулом до розвитку та роботою над собою. За останній рік у житті відбулося чимало подій. У складі команди Рівненщини "Без секретів" виграла конкурс зі створення мультими (електронної газети) і відвідала Варшаву, де змогла ознайомитись із роботою польських ЗМІ, а також просто насолодитись перебуванням за кордоном. Продовжила свою діяльність я у сфері мас-медіа не лише участю у цьому конкурсі, а й написанням матеріалів для студентської газети "Острозька Академія". Цьогоріч я вдруге стала чемпіоном із дебатів, коли із своєю командою "Тріада" перемогла в обласному турнірі "DEBATtle". Вже як досвідчений гравець у дебати була координатором цьогорічного турніру в Острозі, куди приїздили тренери та навчали грі студентів Острозької академії. Ораторські вміння у поєднанні із науковою діяльністю я удосконалювала виступом на Всеукраїнській студентській конференції "Українські мас-медіа: виклики сьогодення", що відбулась минулої весни у Львові.



У Рівному на DEBATtle визначили кращих ораторів

Влітку відпочивала небагато, адже, окрім роботи із дітьми у літньому таборі, проходила стажування у програмі журналістських розслідувань "Знак оклику" на телеканалі "ТВі", де отримала досвід та практичні навички у сфері саме телевізійної журналістики.

Сюжет телеканалу "Рівне 1" про нагородження переможців минулорічного рейтингу найуспішніших студентів Рівненщини


Нині готуюсь до нової поїздки до Польщі - цього разу річної: я пройшла відбір і стала волонтером у рамках проекту, зорганізованого Європейською комісією, "Молодь в дії". Працюватиму у місті Бидгощ. Новим учасникам рейтингу бажаю удачі. Нехай це стане не лише своєрідним проміжним підсумком вашої нинішньої життєвої активності, а й поштовхом для нових звершень. Щасти!

Іванна ПРИСТАЙОВИЧ:
- Наші досягнення завжди відповідають нашим амбіціям. Я - перфекціоністка! Постійно рухаюся по шляху до успіху. А успіх - це сума маленьких досягнень. Тоді поговорим про них:) Основними досягненнями вважаю справи, якими займаюся для досягнення мрії - стати класним журналістом! Я - дописувач інформаційного порталe "ОГО", блогер OGO.ua. Розпочинаю свою кар'єру як журналіст-волонтер порталу "Громадський простір". Після закінчення Школи універсального журналіста допомагала в якості волонтера проводити такі Школи в Дубні та нашій Острозькій академії. А у липні цього року, у складі делегації Рівненщини, яка складалась переважно зі студентів Острозької академії, стала учасницею семінару з онлайнової журналістики у Варшаві. Там ми видали спільну польсько-українсько-білоруську мультиму (електронну газету).

Студенти-журналісти з Рівненщини видали у Варшаві онлайн-газету разом із поляками та білорусами

Намагаюсь брати участь у різноманітних корисних тренінгах, які стимулюють до кар'єрного росту, допомагають встановлювати нові цікаві та корисні контакти насамперед у журналістському середовищі. Останнім був тренінг "Громадська журналістика та відповідальні соціальні медіа".



І, можливо, не повірите, але, щоб задовільнити, як каже мій друг, свої жіночі амбіції, я пішла навчатись... до школи моделей! Так, тепер я учениця школи моделей "ARTmodels". Вважаю, що успішна людина повинна бути успішною у всьому, а будь-яка дівчина має прагнути до гармонії розуму, людських якостей та зовнішності. Моя мрія - стати успішною журналісткою, коханою дружиною, турботливою матусею - і все це поєднувати!

...Ставлю три крапки, тому що Рівне ще дізнається про мене! "Ризик - досягнення - винагорода" - чудова формула успіху!

Ірина КОСТЮК:
- Що змінилось у моєму житті за цей рік? Багато чого. Насамперед, змінилась Я...Стала на рік розумнішою, та й мудрості, мабуть, теж додалося:)



Нині навчаюсь на останньому курсі в університеті та починаю працювати над дипломним проектом. Над темою ще розмірковую, оскільки архітектура настільки різноманітна, що інколи буває важко визначитись, що ж тобі подобається більше. Можливо, це буде житло - вважаю, що його проектуванню нині приділяють надто мало уваги. А можливо, щось футуристичне:). Після захисту на мене чекає реальне проектування.

А взагалі, оглядаючись на рік, що минув після участі в рейтингу, на запитання, що я робила, чим займалась - відповім просто: ЖИЛА!!! Пізнавала себе і світ, відкривала для себе нових людей та здобувала щоденні перемоги...

Кожен новий день - це маленьке чудо. Це безліч можливостей, які дарує життя. Я вчилась і вчусь бачити їх у буденності. Цим ми схожі з командою молодіжної організації "Smart People", у роботі якої я беру участь. Також співпрацюю з журналом "Мистецькі грані" в ролі художнього редактора.

Проект "Smart Meetings": активна молодь Рівного дізналась про секрети успіху від засновника "ОГО"

У людини завжди є все, щоб здійснити свою мрію. Тому - Мрійте та Досягайте!

У Рівному нагородили найуспішніших студентів

...Такими були відповіді п'ятьох минулорічних лауреатів рейтингу "ТОП-20: найуспішніші студенти Рівненщини". А вже зовсім незабаром ми розпочнемо знайомство із цьогорічними учасниками! А поки що, до 21 жовтня, приймаємо анкети від претендентів. Заповнену анкету разом із фото потрібно надіслати на vg2001@ukr.net.

Скачати анкету

Нагадаємо, переможців Другого обласного рейтингу "ТОП-20: найуспішніші студенти Рівненщини" нагородять у листопаді, напередодні Дня студента! А визначать їх за допомогою інтернет-голосування, яке відбуватиметься серед претендентів, на порталі OGO.ua!





На правах реклами