Ми у Facebook
18.11.2011, 18:22

У Рівному нагородили найуспішніших студентів

Дипломами, призами і теплими словами визнання відзначили напередодні Дня студента переможців першого рейтингу “ТОП-20: найуспішніші студенти Рівненщини”, який організував Видавничий дім “ОГО” за підтримки Рівненського державного гуманітарного університету.
У конференц-залі ВД “ОГО”, де проходило нагородження, відчувалась неймовірно позитивна енергетика успішності, активності і цілеспрямованості. Власне, саме таких студентів і прагнули згуртувати організатори проекту. І не лише згуртувати, а й показати загалу їхні досягнення, націлити молодь на підкорення нових вершин.

- Кожен день дає нам безліч можливостей, і лише від нас залежить, аби використати їх наповну, - із вогником в очах говорить фіналістка рейтингу, студентка факультету будівництва та архітектури НУВГП Ірина Костюк. Дівчина знає, про що говорить: ще у шкільні роки вона поставила собі низку цілей і нині наполегливо досягає їх одна за одною: підкорює вершини модельного бізнесу, вивчає журналістику і психологію, бере участь у студентських наукових конференціях... Навіть у такій, здавалося б, малоцікавій темі, як бетон, Ірина знайшла “родзинку”, яку описала у науковій роботі — виявляється, сучасні закордонні архітектори перетворили бетон із стандартно-сірого матеріалу, з якого зводять заводи і склади, на стильну складову гламурного дизайну модних бутиків і готелів. “Просто мене приваблює краса у різних її проявах”, - пояснює Ірина.




Детальніше про досягнення фіналістів рейтингу


Невипадково серед переможців та фіналістів рейтингу — чимало дівчат, які або вже брали, або незабаром братимуть участь у різноманітних конкурсах краси. Як, приміром, студентка гуманітарного факультету Національного університету "Острозька академія" Ольга Данилюк, яка 22 грудня відстоюватиме честь рідного факультету на університетському конкурсі краси та інтелекту "Гальшка року".



Талановита людина — вона ж бо, як кажуть, талановита в усьому. Приміром, студент факультету економіки та менеджменту НУВГП Тарас Комаренко два роки тому створив у Рівному чи не найяскравішу на сьогодні молодіжну організацію “Smart People”, яка відверто вражає місто стильними тематичними вечірками — і при цьому опікується участю наших студентів у міжнародних змаганнях із менеджменту та смачно готує у кулінарному шоу Віктора Данилова “СмачнОГО!”.




Громадський діяч Тарас Комаренко: "Якщо берешся за роботу — роби її настільки якісно, наскільки зможеш"




Студентка Острозької академії Ліна Тимощук захоплюється журналістикою і перекладами, працюватиме волонтером на “Євро-2012” і збирається на міжнародний форум до Освенцима.



А її колега за навчанням у Острозькій академії Олексій Сидорець бачить себе у майбутньому не мало не багато — людиною, яка змінить Україну. Для цього вже нині він, політолог за майбутнім фахом, максимум сил віддає громадській діяльності, організовуючи молодіжні мітинги і флешмоби.



Більше інформації про фіналістів рейтингу

- Сьогодні тут зібралась майбутня еліта України, і я по-доброму заздрю вам, - зізнався, вітаючи найуспішніших студентів Рівненщини, представник партнера проекту - доцент Рівненського державного гуманітарного університету Ігор Войтович. - Я побачив тут справжнє коло друзів, і радив би вам підтримувати контакти надалі, зокрема й завдяки новітнім можливостям соціальних мереж. А з Видавничим домом “ОГО”, думаю, ми і надалі реалізовуватимемо цікаві спільні проекти, подібні до сьогоднішнього.



Детальніше про фіналістів рейтингу





Рівненський державний гуманітарний університет підготував для переможців проекту відразу три призи — ним відзначили володарів першого, другого і третього місць за результатами інтернет-голосування. “Ми вирішили зробити саме так, адже розрив між переможцями — невеликий, він вимірюється лише кількома відсотками, - пояснив Ігор Войтович. - А разом троє лідерів голосування набрали 68% - результат доволі переконливий!”

Дізнатись більше про здобутки фіналістів рейтингу

Утім, незалежно від отриманих відсотків і набраної кількості голосів, переможцями того вечора почував себе кожен із студентів. Адже потрапити у двадцятку найуспішніших на Рівненщині — це і неабияке визнання, і гарний рядок у майбутньому резюме.


Відеосюжет телеканалу "Рівне 1" про нагородження переможців рейтингу


- Чи не вся активна молодь Рівного так чи інакше перетинається, її об'єднує участь у різноманітних проектах, - зауважив, вітаючи переможців, автор проекту “ТОП-20: найуспішніші студенти Рівненщини”, головний редактор ВД “ОГО” Віталій Голубєв. - Прикметно, приміром, що кожен другий з-поміж фіналістів є випускником Школи універсального журналіста — спільного проекту “ОГО” і телеканалу “Рівне 1”. На заняттях ШУЖ я часто повторю близьку мені думку психологів: часто кінець однієї історії стає початком іншої. Впевнений: у наших переможців нинішній успіх також неодмінно стане початком нових світлих сторінок у житті. А ми їм у тому допоможемо, чим зможемо!











Корисна інформація для молоді, яка прагне стати успішнішою


Переможці рейтингу “ТОП-20: найуспішніші студенти Рівненщини”


1.Віктор ЧУГАЙ, НУВГП

2.Наталія МАЛИНОВСЬКА, РДГУ

3.Олена КРАВЧУК, НУВГП

4.Людмила МІЗЮК, НаУ “Острозька академія”

5.Ірина БРОХ, НаУ “Острозька академія”

6.Тарас КОМАРЕНКО, НУВГП

7. Ліна ТИМОЩУК, НаУ “Острозька академія”





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ