Ми у Facebook
09.11.2011, 14:16

Фіналісти проекту “ТОП-20: найуспішніші студенти Рівненщини” [ОПИТУВАННЯ]

Їх залишилось двадцятеро — фіналістів рейтингу “ТОП-20: найуспішніші студенти Рівненщини”, який проводить “ОГО” за підтримки Рівненського державного гуманітарного університету. Опрацювавши анкети учасників, ми відібрали двадцятку фіналістів, серед яких, за результатами інтернет-голосування, визначимо “чудову сімку” переможців! Отже, розпочинаємо знайомство із фіналістами. До вашої уваги — перші п'ятеро претендентів!
Нагадаємо, що переможців проекту визначать інтернет-користувачі - за результатами голосування на OGO.ua. Переможців буде відзначено напередодні Дня студента!

ПОВНИЙ СПИСОК ФІНАЛІСТІВ ПРОЕКТУ (ГОЛОСУВАННЯ)


Ірина БАКУНЕЦЬ
студентка факультету іноземної філології Рівненського державного гуманітарного університету

- Основним у житті для мене є саморозвиток, саме тому я люблю навчатись та досягати поставлених цілей, - розповідає Ірина, яка нині заочно навчається на четвертому курсі, здобуваючи фах вчителя англійської мови. - Основним досягненням вважаю те, що ще під час навчання на першому курсі я знайшла в собі сили та сміливість влаштуватися на роботу, яка дала мені можливість розвиватися як у професійному плані (працюю викладачем Комп'ютерної Академії “ШАГ”), так і в моральному. На практиці я змогла реалізувати ті теоретичні основи, які вивчала в університеті. А знання англійської мови постійно допомагає при роботі із комп'ютерними технологіями.

- В університеті вивчаю англійську мову за новітньою системою дистанційного навчання e-Teaching, за якою працюють лише одиниці вчителів по всій Україні, - продовжує Ірина Бакунець. - Працюю над науковою роботою на тему “Етикет у віртуальній англомовній комунікації”.

- Дуже люблю мріяти та уявляти собі майбутнє, - зізнається Ірина. - Себе бачу успішною людиною, яка завжди крокує в ногу із часом та займається улюбленою справою.



Дитяча мрія, яка живе у серці Ірини, — стати телеведучою. “Я наполегливо працюю над собою, читаю книги, спілкуюсь із цікавими успішними людьми, - розповідає учасниця “ТОП-20”. - У серпні нинішнього року закінчила Школу універсального журналіста, навчання в якій ще на крок наблизило мене до моєї цілі.

- Одного дня мені до рук потрапив список цитат, які мотивують студентів Гарвардського університету, - продовжує свою самопрезентацію Ірина. - Серед них мене особливо вразили дві: “Бути успішним у всьому дано не кожному, але успіх приходить тільки із самовдосконаленням та рішучістю” та “Життя — це не тільки навчання, але якщо ти не можеш пройти навіть через цю його частину, то на що ти взагалі здатний?” Ну і ще одне — я вірю в удачу, і я помічаю, що чим більше я працюю, тим успішнішою стаю, - резюмує Ірина Бакунець.

ПРОГОЛОСУВАТИ ЗА ІРИНУ БАКУНЕЦЬ


Ірина БРОХ,
студентка гуманітарного факультету Національного університету “Острозька академія”


- Насамперед горджуся тим, що вступила до Острозької академії, - розповідає Ірина. - Саме це стало поштовхом для моєї активізації у житті. За підсумками навчання на першому курсі, я - перша у рейтингу своєї групи. В академічні досягнення зараховую те, що займала посаду заступника голови Ради духовно-морального виховання, готувала новини для академічного радіо «Ост.радіо» і була його ведучою. Будучи ще першокурсницею, опублікувала наукову статтю в академічному збірнику «Наукові записки» (серія «Гуманітарні науки»).

Активність Ірини Брох виходить за рамки власне Острозької академії — цьогоріч дівчина стала чемпіоном Рівного з дебатів, вигравши зі своєю командою «Тріада» турнір «Кубок Демосфена».

- Важливою сторінкою мого життя, яка змусила переглянути свої погляди на нього, стала участь у Літній школі журналістики газети «День», - продовжує Ірина Брох. - А оскільки ще з дитинства звикла пробувати себе у різних амплуа, та й байдикувати влітку не хотілося, цьогоріч я працювала вожатою у дитячому лікувально-оздоровчому таборі «Форос» у Криму. Там удосконалила свої організаторські здібності, вміння знаходити спільну мову з дітьми, зацікавити, навчити, пояснити.



- Днями переглядала свій випускний диск, де мене запитували про те, ким бачу себе у майбутньому, - продовжує Ірина. - І я горда, що майже за два роки моя позиція не змінилася. Я досі хочу і буду журналістом. Мені часто кажуть, що мріяти не шкідливо, коли я описую себе через 10 років. Моя відповідь дуже проста: «Це не мрії, а ціль». Справді, це моя найголовніша ціль, але щоб досягнути її, треба досягнути менших, які входять до головної. Насамперед, це навчання, в якому намагаюся бути першою, розуміти і використовувати на практиці кожну пораду викладачів. Також важливим для мене є займати активну позицію у житті: починаючи від щоденного моніторингу новин (від регіональних до світових) і закінчуючи участю у різноманітних проектах, тренінгах, майстер-класах. Прагну й сама організовувати подібні заходи, розвиваючи таким чином здібності керівника, організатора; виховуючи себе. Нині я є волонтером Відділу зв’язків з громадськістю університету. Також я - координатор дебатного турніру «DE BATtle» в Острозькій академії. Нещодавно була учасницею першого російсько-українського форуму «Слов’янська інтеграція», який відбувався в Росії у місті Тамбові. Нині беру участь у ще одну міжнародному проекті - «Пізнай Польщу», де працюю в команді міста Рівного. Ставлю три крапки, аби дати зрозуміти всім, що про мене ви ще почуєте…

ПРОГОЛОСУВАТИ ЗА ІРИНУ БРОХ


Віктор ЧУГАЙ,
студент факультету менеджменту Національного університету водного господарства та природокористування


- Основне моє досягнення – відшукав себе, - стверджує Віктор. - Цілком визначився в плані побудови власного життя. Ще з першого курсу став членом Агенції з планування кар’єри та працевлаштування студентів і випускників факультету менеджменту. Як і будь-яка молода людина, маю море енергії та бажання чимось займатися, чимось корисним. Відтак став іще й членом профбюро на факультеті. До того ж, є старостою групи. А вже на другому курсі став головою Студентського парламенту факультету менеджменту НУВГП. За місяць познайомився з прекрасною людиною – Тарасом Комаренком. З цього моменту можу сміливо сказати, що відшукав себе в професійному плані. Став членом молодіжної організації Рівного Smart People, де працюю HR-менеджером.

Віктор Чугай — учасник фестивалів студентської творчості «Студентська весна-2010” та “Студентська весна-2011”. Торік став переможцем міжнародного конкурсу студентських творів-есе «Молодіжний лідер демократичної країни». А цьогоріч Віктор - фіналіст молодіжного дебатного турніру міста Рівного «Кубок Демосфена», лауреат заохочувальної премії конкурсу "Україна: 20 років державотворення" за підтримки Фонду Леоніда Кучми "Україна". Також — активний і постійний учасник різного роду семінарів, тренінгів, шкіл та конференцій (Школа Персональних фінансів – м. Рівне, Національна конференція Leadership Developmnet Seminar 2011 – м. Київ, майстер-клас від бізнес-тренера Олега Афанасьєва - генерального директора компанії BusinesSystem та Profiles International в Україні – м. Київ, Школа універсального журналіста – м. Рівне тощо). Зараз Віктор Чугай є координатором змагань Global Management Challenge Junior у Рівному.



- Ким бачу себе у майбутньому? Успішним! - упевнено говорить Віктор Чугай. - До 25 років планую реалізувати себе у вибраній професії. Щодо цілей – вивчити англійську мову, мати персональний сайт, втілити в життя власний проект, здійснити кругосвітню подорож. А задля досягнення своїх цілей вільний час приділяю самоосвіті. Друзі допомагають з підбором літератури. Тренінги, семінари, школи – це все задля вдосконалення та досягнення власних життєвих цілей. А management.com.ua, hr-portal.ru тощо – це сьогоднішні закладки в моєму інтернет-браузері. Головне – вибудувати шлях, яким потрібно йти у житті, - впевнено резюмує Віктор.

ПРОГОЛОСУВАТИ ЗА ВІКТОРА ЧУГАЯ


Ольга ДЕНЕЙКО,
студентка факультету документальних комунікацій та менеджменту Рівненського державного гуманітарного університету


- Ще зі шкільних років беру активну участь у самоврядуванні, - розповідає про себе Ольга. - Будучи ученицею 11 класу, займала посаду Голови Парламенту дітей м.Рівне, заступника голови обласної Ради старшокласників. Нині є заступником голови Ради правління молодіжної громадської організації «Молодіжна Палата Палацу дітей та молоді». Учасник Громадської ради при Рівненському міськвиконкомі.

Ольга Денейко — активна учасниця проекту «Потурбуйсь і будуть жити», який ініціював рівненський Палац дітей та молоді. Мета цього проекту - привернення уваги громадськості до проблеми бездомних тварин та створення муніципального притулку.

У червні Ольга стала учасницею Міжнародного зльоту з питань волонтаріату у польському місті Люблін. А невдовзі — взяла участь у Міжнародному молодіжному дискусійному семінарі «Світ, у якому є мрія: молодіжні цінності та реальність, яку можна змінити», який проходив цього літа у Москві.



- У майбутньому я планую і надалі проявляти активну життєву позицію, брати участь у реалізації молодіжної політики у Рівному, - говорить Ольга Денейко. - Мрію створити власне видавництво, яке б випускало конкурентоспроможну та доступну українську книгу. Першим кроком до цього став вибір мною місця для здобуття вищої освіти (на факультеті документальних комунікацій та менеджменту РДГУ я навчаюся за спеціальністю “книгознавство, бібліотекознавство та бібліографія”). Адже, на мою думку, неможливо створити будь-що, не знаючи проблему із середини. Намагаюсь брати участь в усіх можливих заходах, які спрямовані на розвиток молодіжної політики, де можу сміливо висловлювати власну думку. Головне для мене сьогодні — це переймати досвід, набувати нові знання та навички, які я згодом зможу використати для втілення у життя поставлених цілей.

ПРОГОЛОСУВАТИ ЗА ОЛЬГУ ДЕНЕЙКО


Людмила МІЗЮК,
студентка факультету політико-інформаційного менеджменту Національного університету “Острозька академія”


- Навчаючись уже на четвертому курсі, я здобуваю спеціальність “документознавство та інформаційна діяльність", - розповідає про себе Людмила. - Упродовж минулого навчального року була учасником ініціативної групи студентів, які працювали над розробкою туристичних маршрутів у рамках проекту регіонального розвитку "Західна Брама", що реалізується Рівненською облдержадміністрацією. Теми двох моїх наукових робіт пов'язані з інформаційною політикою України. Останнім часом зацікавилась журналістикою, закінчила Школу універсального журналіста. Та головне моє заняття на сьогодні - це наполегливе здобуття нових знань у Острозькій академії. Адже я хочу стати успішною людиною.



- Для нас, студентів четвертого курсу, цей рік по-особливому складний, - зізнається Людмила. - Тому намагаюсь з користю використати кожну хвилину: наполегливо працюю над кваліфікаційною роботою, збираюсь захищати свою наукову статтю на конференції у Львові та й загалом намагаюсь із гідністю витримувати навантаження, яке сьогодні знайоме кожному студенту Острозької академії і не тільки!


ПРОГОЛОСУВАТИ ЗА ЛЮДМИЛУ МІЗЮК


Партнер проекту: Рівненський державний гуманітарний університет







На правах реклами